Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3291

Tema: Pitanja forumašicama medicinske struke

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

drage forumašice medicinske struke moli mako mi možete pojsanit što bi ovo značilo :
    "VLC capitis regio mentis" napisano je na povijesti bolesti mog sina nakon što je zadobio porezotinu na bradi i završio na šivanju u Klaićevoj.

Naime, liječnik nam je dao tuđu povijest, uopće nije bilo na ime mog djeteta, zatim nam je dao našu povijest s tim da je sve u povijestiu napisano u ženskom rodu kao da je Franko curica (ok je lijep kao curica , i još je k tome mijenjao dijagnozu u naalazu jek je baka došla po taj drugi "naš" nalaz jer imamao prabvo na odštetu od Croatije. Neki totalni zbunjola, još je rekao baki kao a jadne tete, helloooo imamo pravo na to a usotalom sama teta nam je rekla da tražimo odšetetu obavezno.

Bog zna šta je on to mijenjao i jel uopće ima pravo mijenjat naknadno sam nalat tj. dijagnozu (dijete nakon toga nije bilo u bolnici), šta je zapravo stavio u nalaz?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ajme tipfelera, korigiram.

Drage forumašice medicinske struke molim ako mi možete pojasnit što bi ovo značilo :
    "VLC capitis regio mentis" napisano je na povijesti bolesti mog sina nakon što je zadobio porezotinu na bradi i završio na šivanju u Klaićevoj.

Naime, liječnik nam je dao tuđu povijest, uopće nije bilo na ime mog djeteta. Nakon par dana je baka otišla, pa joj je dao povijest bolesti napisanu u ženskom rodu kao da je Franko curica (ok, lijep je kao curica al ipak je pišonja) i još je k tome mijenjao dijagnozu u nalazu jer je baka došla po taj drugi "naš" nalaz jer imamo pravo na odštetu od Croatije. Neki totalni zbunjola doktor, još je rekao baki kao "a jadne tete,imau upuno djece a njih malo..." helloooo imamo pravo na to a uostalom sama teta nam je rekla da tražimo odštetu obavezno i za nju nema nikakvih neugodnosti.

Bog zna šta je on to mijenjao i jel uopće ima pravo mijenjat naknadno sam nalaz tj. dijagnozu (dijete nakon toga nije bilo u bolnici), šta je zapravo stavio u nalaz?

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Pa odgovorila ti Aleks.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •