Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
Imam jedno pitanje u vezi ječmenca.Izbacilo mi je u pretražniku i ovu temu al da ne iščitavam sad sve,ako netko zna molim pomoć.
Suprugu se prije dva,tri dana pojavilo crvenilo s bijelim središtem na doljnjem kapku.Jučer mu je jako oteklo sve,središta više nema.Jako ga boli.
E sad.Svud čitam različito,neko tretira kamilicom,neko veli nikako kamilica.Pa hladni oblozi,pa suhi vruči.Neko ide doktoru,neko veli da mu masti nisu ništa pomogle i da jednostavno mora dozrijeti i proči..
Trenutno se ne vidi nikakvo žarište,cijeli doljnji kapak je jednako otečeni,debeli.
Kaj raditi?
Kamilica je zakon za umiriti svako crvenilo oka. Meni duugogodišnja pomoć. Naravno, kad su simptomi jaki, treba ići po lijekove.

No, za prvu pomoć, skuhati blagu kamilicu (bez šećera), ohladiti do mlakoga, natopiti sterilnu gazu i prisloniti na zatvoreno oko. Ako se nema sterilne gaze, treba ispeglati vrućom peglom gazu ili platnenu maramicu. Držati koju minutu dok je ugodan osjećaj. Nema alergije na kamilicu preko kože. Ma, alergija na kamilicu je rjeđa od jack pota, a korisnost kamilice nemjerljiva.

Čak i alternativci ju hvale maksimalno
http://www.alternativa-za-vas.com/in...ticle/kamilica