-
Nakon 23 mjeseca od poroda dobila sam prvu menstruaciju nakon što sam ukinula noćno dojenje. Bila sam na UVZ i imala sam i ovulaciju samo je endometrij bio tanašan, nekih 6 mm.
Drugu menstruaciju dobila sam tj mislila sam da sam dobila 02.01., bila je slabašna, trajala je 4-5 dana, ali i nisam očekivala jaku jer mi se dijete u međuvremenu razboljelo što je opet povuklo za sobom beskonačno cicanje.
Danas kod ginekologice na UVZ ista kaže da nisam niti imala menstruaciju tj da je endometrij debel 13 mm, da ovulacija nije bila jer da nema žutog tijela i rekla mi da moram piti 7 dana Duphastone kako bi izazvala menstruaciju.
Budući još dojim, a u uputi od Duphastone piše da ne ide uz dojenje, mislila sam probati nekim alternativnim metodama izazvati dolazak menstruacije: pila bih vrkutu i neke druge čajeve i uzimala ogromne količine C vitamina i ne znam što još.
Nisam se sjetila doktoricu pitati što bi se dogodilo da se endometrij ne oljuši još dogledno vrijeme tj dok ja to isprobavam, odnosno, bih li si tako naškodila.
Ne znam kako to jasnije pitati i nadam se da nisam ispala blentava
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma