Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3279

Tema: Pitanja forumašicama medicinske struke

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Nama je jednom silom htjela ostaviti dijete u bolnici, pa je da nam dokaže da mora išla raditi CRP, a kad je CRP bio OK onda je rekla da je aparat pokvaren

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Nama je jednom silom htjela ostaviti dijete u bolnici, pa je da nam dokaže da mora išla raditi CRP, a kad je CRP bio OK onda je rekla da je aparat pokvaren
    hahaha ista stvar i kod nas.
    Silom bi nas htjela ostaviti u bolnici kad god bi nas vidla,kao opreza radi(vjerojatno zbog toga što sam uvijek uzimala apartman da budem s malenim
    jer je u tih godinu dana bio par puta hospitaliziran na Srebrnjaku) i redovno bi bili i po 10 dana

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj rafi&gabi prvotno napisa Vidi poruku
    hahaha ista stvar i kod nas.
    Silom bi nas htjela ostaviti u bolnici kad god bi nas vidla,kao opreza radi(vjerojatno zbog toga što sam uvijek uzimala apartman da budem s malenim
    jer je u tih godinu dana bio par puta hospitaliziran na Srebrnjaku) i redovno bi bili i po 10 dana
    Ispričavam se na offtop., ali moram: nas je uspjela zadržati u bolnici, drugi dan kad je došla dr.Z. , pita: Vi plaćate smještaj ? na moj potvrdni odgovor, kaže: za vikend ćemo vas otpustiti, dakle puna tri dana je dijete ležalo tamo, a ja sam se smatrala ludom jer mi je dijete izgledalo skoro pa zdravo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •