Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3293

Tema: Pitanja forumašicama medicinske struke

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    oka znam da je u upitniku bilo pitanje jeste li na nekoj terapiji lijekovima.
    Najbolje će ti znati reći na samom punktu za cijepljenje.
    Ovo je točno, ali nije najbolje što može napraviti. Da se izbjegne dugotrajno čekanje i eventualno odbijanje cijepljenja na punktu, pametnije je unaprijed pitati liječnike:
    - obiteljski liječnik dat će informaciju
    - može se pitati u covid ambulanti - ovdje je popis za Zagreb https://www.hzjz.hr/aktualnosti/24-s...gradu-zagrebu/

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo je točno, ali nije najbolje što može napraviti. Da se izbjegne dugotrajno čekanje i eventualno odbijanje cijepljenja na punktu, pametnije je unaprijed pitati liječnike:
    - obiteljski liječnik dat će informaciju
    - može se pitati u covid ambulanti - ovdje je popis za Zagreb https://www.hzjz.hr/aktualnosti/24-s...gradu-zagrebu/
    Peterlin ovisi kakav ti je LOM, ja svojoj staroj ne bi ništa ni vjerovala, a i ona bi me otkantala i rekla da to nije njezino područje.

Što se tiče zvanja covid ambulanti, nekako sam uvjerenja da će kraće čekati na red za cijepljenje (jer su ljudi naručeni maltene na minutu) nego dok dobije telefonski nekoga u covid ambulanti.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Peterlin ovisi kakav ti je LOM, ja svojoj staroj ne bi ništa ni vjerovala, a i ona bi me otkantala i rekla da to nije njezino područje.

Što se tiče zvanja covid ambulanti, nekako sam uvjerenja da će kraće čekati na red za cijepljenje (jer su ljudi naručeni maltene na minutu) nego dok dobije telefonski nekoga u covid ambulanti.
    Za LOM može biti istina - neki nemaju e-mail i ljudi znaju imati silnih muka da ih kontaktiraju, ali sa covid ambulantom imam dobra iskustva. Svaki put kad sam ih zvala, javili su se, a u početku je to bilo baš često.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •