Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3267

Tema: Pitanja forumašicama medicinske struke

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Ma pedijatrica je odlična i sigurno će nas onda uputiti dalje. Čak mi rekla da mogu tipa jednom godišnje uslikati madež pa da pratimo promjene.

Ali nisam mogla vjerovati da tako malom djetetu mogu narasti takve dlake iz njega
    Ja bih to rjesavala cim prije. Kolegica je tak godinama slusala lijecnike da madez njenog sina na potkoljenici ne treba dirati, da je samo estetika, dok se u pubertetu nije rasirio na preko 10cm duljine,pun dlaka...decko izbjegavao sport i kratke hlace, suncanje i cuvanje tog dijela na plazi da ne govorim. I kad je presao 20 godina, sam odlucio da mora to maknuti. Nije islo unutar jedne operacije, uzimali su mu kozu s bedra...sad je sve ok,no bolje to dok je maleno.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih to rjesavala cim prije. Kolegica je tak godinama slusala lijecnike da madez njenog sina na potkoljenici ne treba dirati, da je samo estetika, dok se u pubertetu nije rasirio na preko 10cm duljine,pun dlaka...decko izbjegavao sport i kratke hlace, suncanje i cuvanje tog dijela na plazi da ne govorim. I kad je presao 20 godina, sam odlucio da mora to maknuti. Nije islo unutar jedne operacije, uzimali su mu kozu s bedra...sad je sve ok,no bolje to dok je maleno.
    Upravo sam takav scenarij i ja zamislila, čemu godinama maltrat dijete i da vrlo vjerojatno razvije komplekse da bi oni madež godinama promatrali. Čemu u koju svrhu?
    Maknut ga, dok se koža ne proširi i bok. Pa barem danas se to sve lako lokalno sredi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •