Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
Ma dobro je, to je bilo prije 2tj. Ostal je ružni kašalj jer neće ništa. Ni šmrkljat ni inhalirat, itd.
Daj joj neke pastile koje liče na bombone. Moji su voljeli islandski lišaj. Samo pazi da ih ne pojede previše, jer mogu imati laksativni učinak.

Voli li tjelesni dodir? Probaj napraviti posturalnu drenažu. Nama je pedijatrica dala upute kako se to radi, a moj mlađi je godinama bio na Srebrnjaku, pa smo to savladali jer smo morali: https://www.bolnica-srebrnjak.hr/ind...erapija-kaslja
Daklem, prebaciš klinku preko koljena tako da joj glava bude na nižem položaju od zadnjice (staviš ispod ručnik ili nešto što se može prati) i lupkaš po leđima šakom skupljenom u oblik šalice od struka prema vratu ritmičkim pokretima. To odvaja gustu sluz i omogućava lakše iskašljavanje. Masaža isto djeluje. Bitno je da se ni lupkanje ni masaža ne radi nakon jela, jer može izazvati povraćanje.

Od hrane - napravi salatu od povrtnice (s grahom, lukom i bučinim uljem). Umjesto povrtnice može i daikon ili obična rotkvica.

Moji su godinama išli i u slanu sobu. To nam je bilo super, ali nemam pojma kako je sada - gdje su lokacije i koliko to košta.