Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3267

Tema: Pitanja forumašicama medicinske struke

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ne znam zašto bismo se vraćali na što je nekad bilo. Kakav je to argument? Prije se pisalo uputnice i recepte rukom, došao bi u dugi red od 30+ ljudi i čekao. Danas pošalje u ljekarnu. Zar da zato budem zadovoljna kad se cezih sustav uruši u koji su ulupani milijuni? Više je ljudi, bolja je povezanost prometa, grad se raširio i centraliziraniji je Zagreb nego prije. Zašto ne bih očekivala nešto takvo poput više od dva ortodonta na 10 četvornih kilometara?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam zašto bismo se vraćali na što je nekad bilo. Kakav je to argument? Prije se pisalo uputnice i recepte rukom, došao bi u dugi red od 30+ ljudi i čekao. Danas pošalje u ljekarnu. Zar da zato budem zadovoljna kad se cezih sustav uruši u koji su ulupani milijuni? Više je ljudi, bolja je povezanost prometa, grad se raširio i centraliziraniji je Zagreb nego prije. Zašto ne bih očekivala nešto takvo poput više od dva ortodonta na 10 četvornih kilometara?
    Pa zato sto ortodonta , posebno na racun HZZO -a nema vise. Ima ih manje. Ali ima i manje djece i manje dijagnoza s kojima se uopce moze dobiti aparat na racun HZZOa. Tako da je stanje jednako lose ili losije. Putovanje u drugi kvart javnim prijevozom jednom u dva mjeseca ( ili rijede) kad dijete dobije aparat ( vjerojatno vec kad ce i samo moci putovati) mi nije nikakav argumenr. Nego samo bespotrebno gubljenje mentalne energije i vremena.
    O tome da napredujemo mogu se samo nasmijati. Medicina svakako napreduje, ali pokrivenost i dostupnost zdravstvenim uslugama nemaju veze sa napretkom. Nego s interesom da se ima jako javno zdravstvo. Svve to sto ti pises samo je forma. Mi kao razmazeni gradani metropole ponekad tesko mozemo vidjeti kakav je sadrzaj , ako nas to bas ne zanima.
    Posljednje uređivanje od sirius : 03.07.2025. at 03:28

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •