Pokazuje rezultate 1 do 50 od 127

Tema: Upis u skolu u koju ne pripadate...

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2023

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    I mislila sam si da je biranje po tituli učitelja specifično za Treću školu ali ponavljam još jednom - to zaista uopće nije relevantno i ne treba se time opterećivati.
    Naravno da je teško odabrati, naročito ako dotad niste imali iskustva sa školskim sustavom (v. ovu staru temu, npr.). Ali mislim da, kao prvo, to uopće nije tako presudan korak kako se sad čini, a kao drugo, sve tri škole koje su vam bile u izboru su dobre i razlike između njih su finese koje sad ne možete znati i bolje je da se time ne zamarate.
    Ako si odabrala školu, onda je to to, i ne treba se više premišljati oko detalja kao što su titula učiteljice ili izgled igrališta.

Hvala.
    Vaši odgovori značajno su mi pomogli da ustrajem u svojoj odluci i onome što sam htjela na prvu. Iako pamtim da male škole teško zadrže kadar jer si učitelji ne popune satnicu, ali to nas to čeka tek za 4 godine.
    Temu sam pročitala i lakše je kada znaš da drugi mogu komplicirati i više.
    Osobno ne bih nikada dijete vozila na drugi kraj grada. I sada nam je s vrtićem jako komplicirano a u vrtiću smo svjesno ostali. Zadnju godinu nismo htjeli mijenjati odlične tete, a mlađi možda ne bi ni dobio ponovo vrtić jer su nešto mijenjali za djecu mlađu od 4 godine. I tješim se da to što vozimo, vozimo jer ovdje ne bi dobili to što imamo.

S druge strane, stvarno nije lako kada je u kvartu preveliki izbor.
    Posljednje uređivanje od Licorice : 06.03.2024. at 16:54

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •