Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: smrad iz frizidera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno smrad iz frizidera

imamo novi frizider star tek par miseci sve ok ali ima par dana uzasno smrdi iz njega skoro pa i oko njega sve sam ocistila pregledala nije nista pokvareno i nijedna namirnica ne smrdi u njemu zna li iko sta bi moglo biti sve sam probala cak i deo za frizidre stavila a li nista ne pomaze

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Stavi u neku malu posudicu ili na tanjurić sode bikarbone. Ona skuplja mirise.
    Ili prebriši frižider razblaženim alkoholnim octom.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mojoj se mami nešto slično desilo jednom - radilo se o Gorenje frižideru. Isto je tako nešto smrdilo a nije bilo ništa pokvareno od hrane. Na kraju se ispostavilo da na leđima frižidera (izvana) postoji jedna kao posudica u kojoj se kondenzira voda - e sad mama uopće nije skužila tu posudicu i tako se to s vremenom kondenziralo, sušilo, s tim se valjda taložila prašina i prljavština (ovdje se radilo o frižideru starom par godina) i u toj posudi se napravila kao neka kaljuža - zvuči blesavo ali stvarno je tako izgledalo i nije lijepo mirisalo...

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj frnjok prvotno napisa Vidi poruku
    Mojoj se mami nešto slično desilo jednom - radilo se o Gorenje frižideru. Isto je tako nešto smrdilo a nije bilo ništa pokvareno od hrane. Na kraju se ispostavilo da na leđima frižidera (izvana) postoji jedna kao posudica u kojoj se kondenzira voda - e sad mama uopće nije skužila tu posudicu i tako se to s vremenom kondenziralo, sušilo, s tim se valjda taložila prašina i prljavština (ovdje se radilo o frižideru starom par godina) i u toj posudi se napravila kao neka kaljuža - zvuči blesavo ali stvarno je tako izgledalo i nije lijepo mirisalo...
    upravo tako i meni se desilo nisam imala pojma o nikakvoj posudi i isparavanju a onda smo je otkrili brrrrrrrr.... fuuuuujjjjjj......
    ima par dana moji decki prosuli mliko u frizideru i ja to sve fino pocistila nista nije ostalo ali vjerojatno je to iscurilo u tu posudu katastrofa!!!!!
    sada opet mogu uci u kuhinju!!!! hvala na odgovorima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •