Nije mi jasno zašto svaku moju novu poruku na forumu mora odobriti admin????
Koji je to forum ako se moje poruke vide tek kroz dan -dva?
Mislim, super ste mi i sve to, ali lagano gubim volju za komuniciranjem![]()
Nije mi jasno zašto svaku moju novu poruku na forumu mora odobriti admin????
Koji je to forum ako se moje poruke vide tek kroz dan -dva?
Mislim, super ste mi i sve to, ali lagano gubim volju za komuniciranjem![]()
Žao mi je glenda, no takvo je naše pravilo, i to nije rijetkost na velikim forumima zbog kojekakvih uleta. Moderatori se trude odobravati što je moguće brže, kad god su online, no nismo svi online stalno, pogotovo sada kad su bili blagdani, tako da ti zahvaljujem na strpljenju i razumijevanju![]()
Dobro, ok, onda.
A koliko moram postova postati da se dokažem ko "normalna"?
Ili tak to ide proizvoljno po odluci admina? Mislim, da znam kaj me čeka![]()
Cini mi se da nije tako na svim podforumima, jer meni poruke idu normalno.
To je neko novo pravilo ? Nisam u toku, popodne sam proučavala ovo s bodovima i opomenama.
Poruke se odobravaju samo novim korisnicima, "stari" ovu novost s ovim forumom ne osjete![]()
Glenda, broj postova nije javan, sorry![]()
Molila bi za pomoć i pojašnjenje. Koliko vremena treba da mi se objavi poruka? Problem je u tome što cura sa potpomognute treba lijekova koje bi joj dala ali moje poruke ne prolaze i ne mogu stupiti u kontakt s njom. Prva poruka je prošla za cca 2 sata ali ostale ne prolaze. Znam da svaku moju poruku mora odobriti admin i to je Ok, ali ovo je dosta hitno.
Da li je moguće da mi uključite opciju pp samo da stupim u kontakt s njom i da mi nakon toga ponovo isključite?
molim? ni meni sad nije jasno: govore li oni o postovima ili privatnim porukama? znači li to za nove forumaše da pokušavaju objaviti post, a njega prvo čita neki od administratora, pa odobrava? pa koliko je to posla! ako sam dobro shvatila. ili se radi o privatnim porukama, ali kako su one onda privatne... ?
evo, akoće štogod pomoć, meni se čini da je glenda normalna![]()
nekad davno sam bila puno aktivnija na Rodi kad smo imali
više slobode na podforumima onda sam nestala i sad opet dođem
i ostanem paf što moram čekati na odobrenje!?!?!?
sve bi to bilo i ok da ide malo brže a ne po pol dana čekati![]()
vrleeet, imaš mail
imam novi mail pa sam se ponovno registrirala,ak na to misliš
poslao sam ti mail pa molim te odgovori