-
Molim da me se briŠe
Dogodilo se niz situacija, kako na ovom forumu tako i privatno koji su me nagnali na to da odem odavdje odnosno s ovog foruma.
Pošto je narušena moja privatnost, molim da se briše moj profil i nemojte mi reći da je to nemoguće.
U više navrata sam molila administratora da mi promjeni nick radi nekih situacija iz privatnog života, no nije bila u mogućnosti. Sada nebi trebalo biti problema pošto trajno odlazim s foruma.
Pozdravljam sve s kojima sam imala divnu komunikaciju.
Posljednje uređivanje od mlukacin : 12.04.2010. at 15:08
-
Sorry mlukacin, možemo ti deaktivirati račun. Ne brišemo korisnička imena. Žao mi je
-
Poštovana anchie.... citiram
2. Osoblje ima sva prava i obaveze korisnika, uz dodatne obaveze tehničkog održavanja Foruma, zaštite korisnika, te promocije zdrave i pozitivne atmosfere u diskusijama. Mišljenje osoblja u diskusijama nevezanim za funkcioniranje Foruma je individualno i ne odražava stavove Udruge RODA osim ako to nije posebno naglašeno. Osoblju su na raspolaganju sljedeći zahvati: mijenjanje poruke, brisanje poruke, zatvaranje tema, brisanje tema, razdvajanje tema, spajanje tema i prebacivanje tema u druge podforume. Moderatori i administratori imaju isključivo pravo odlučivati o tome kako će i kada primjenjivati gore navedene zahvate. Osoblje također periodički čisti Forum od tema koje su zamrle ili nisu uopće privukle pozornost tako da se na vrijeme spriječi pretrpanost servera.
pa citiram :
1. Korisnici imaju pravo stavljati na Forum poruke bilo kakvog sadržaja na temu roditeljstva, kojeg smatraju korisnim ostalim korisnicima. Imaju puno pravo na zaštitu privatnosti, slobodu izražavanja i fer odnos od strane drugih korisnika i osoblja Foruma. Ta prava vrijede tako dugo dok se poštuju obaveze, zabrane i ograničenja Foruma, opisani u nastavku teksta, i sve dok ne zadiru u prava ostalih korisnika. Korisnici također imaju pravo na pomoć i podršku osoblja tako da svoja prava mogu i ostvariti
Ja privatnosti više nemam što sam ti u dva navrata pisala na pp... prema ovome gore citiranome ja te još jednom lijepo molim da izbrišeš moje korisničko ime... može biti prazno, nebi bilo prvi put viđeno, a i ne možeš mi reći da se to ne može s obzirom na http://forum.roda.hr/threads/67-Neak...risnicka-imena pa makar promijeniti i staviti bilo šta.
Hvala još jedanput
-
Javim ti se na pp, nema potrebe da još o ovome javno raspredamo (obzirom da se radi o tvojoj privatnosti).
-
nije ovo prva tema na kojoj si izazivala ili kako bi ti to rekla jezik ti je brži od mozga.
i do sada si znala forumašice nazivati nepismenima i govoriti im da pišu bedastoće i baš zbog toga se ne slažem da se išta briše, neka ti to bude dika i ponos i slika na ovom forumu.
a ako se tebi udovolji, onda nas ima još hrpa koji stojimo u redu i očekujemo da će nam se ispuniti želje, čestitke i pozdravi.
jel' tako ejla, slađo?
-
Ne želim da ova tema postane neugodna, stoga molim za toleranciju i razumijevanje. Svatko može probati tražiti, no ne znači da će mu želja biti ispunjena.
Imam se potrebu osvrnuti na zaštitu privatnosti na koju se mlukacin referirala, da ne bi i drugi korisnici krivo razumjeli. Dakle moja obaveza je štititi privatnost korisnika i njegovih informacija kojima JA imam pristup a drugi nemaju - dakle IP adresa, e-mail (ukoliko ne želi da je javan) itd. Sve ostale informacije - od vašeg izbora korisničkog imena, do informacija koje pišete na forumu, to je VAŠ odabir koliko ćete pisati, koliko ćete se otkrivati i dijeliti o sebi s drugima. To ne spada u sferu moje zaštite vaše privatnosti. Taj dio je vaša odgovornost.
Posljednje uređivanje od anchie76 : 13.04.2010. at 15:31
-
ja mislim da bi svatko od nas trebao biti svjestan da na internetu nema potpune anonimnosti i ne pisati ono što ne želimo da saznaju ljudi iz "vanjskog svijeta"
meni ne piše prezime pa me svejedno dosta ljudi iz bliže (i dalje) okoline prepoznalo...
ali - prepoznali su me i tamo gdje sam pisala drugačijim nickom
pitala me poznanica iz kvarta : joj jesi ti na forumu tom i tom ta i ta?
a nisam pisala ni imena djece, uvijek samo inicijale, kao i ovdje
i tate s posla su me skužile (mama baš i nema ) - znači, nema tu privatnosti
-
Ja sam pronašla hrpu poznanika na forumu, a nitko od njih nije spominjao svoje ime.. jednostavno kroz njihovu priču sam skužila da su to oni i javila im se. Ako ne želite da vas itko skuži, onda treba vrlo oprezno pisati, jer jaaako puno ljudi čita ovaj forum.
-
Tashunica... hvala ti, znam da nisam uvijek bila korektna i svašta sam znala napisati... i kao što sam već rekla da mi je pisanje brže od pameti... pa eto, ovom ovom prilikom se ispričavam svima koje sam povrijedila, namjerno ili nenemajerno. I samo da se razumije da na ovom forumu ima deaaaaaaleko bezobraznijih, arogantnijih i bahatijih od mene... al to sad nije bit priče.
Ne odlazim ja s foruma radi te teme, nego jednostavno mi se svega nakupilo, privatno, ako će netko tražiti da kažem točne razloge reći ću ih bez problema na pp.
Stvarno ne mogu više, umorim se od toga skoro svakodnevno.
Hvala svima na razumijevanju
-
Meni je žao što sam se uopće i javila na onu temu jer sam pokajnik -povratnik XD , a uskoro i ponovni hibernetik XD na ovom forumu i ponekad i meni prsti polete čisto zbog suprostavljanja mišljenja a i starih dobrih vremena .
Vjerujem da bi sasvim lijepo i uljudno popile kavu da se sretnemo negdje u RL.
Sretno ,kako god odlučila !
-
a o kojoj se to temi radi ako se smije znati?
-
Mislim da nema potrebe za daljnjom analizom i rovarenjem
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma