Moja curica će na jesen u vrtić. Mislim ju upisati u vrtić "Delfin" kod starog riječkog rodilišta pa bi molila Vaša iskustva vezana za taj vrtić. Naravno dobrodošli su mi i iskustva i preporuke za druge vrtiće na podruju Rijeke. Puno hvala!
Moja curica će na jesen u vrtić. Mislim ju upisati u vrtić "Delfin" kod starog riječkog rodilišta pa bi molila Vaša iskustva vezana za taj vrtić. Naravno dobrodošli su mi i iskustva i preporuke za druge vrtiće na podruju Rijeke. Puno hvala!
ja sam cula samo dobro ali neko iskustvo nemam s tim vrticem.Sretno sa upisima)
Puno hvala.
Da ne otvaram novi topic - i nas zanimaju vrtići u Rijeci, puno bi nam značila bilo kakva iskustva, i sa privatnim i državnim vrtićima, a posebno waldorfski ili neki u kojem se radi Montessori metodom. Koliko su velike grupe, koliko teta, kakav način rada... Hvala![]()
Da podignem malo temu. Mi se spremamo u svibnju prijaviti za vrtić, a dvoumimo se između Drenove i Rastočina, pa ako netko ima ili je imao dijete u jednom od njih, bila bih zahvalna da napiše svoje iskustvo. Pročitala sam da se na Drenovi provodi dodatni program iz sportskih sadržaja i to me privuklo, a za Rastočine sam iz više izvora čula/pročitala da je to najkvalitetniji vrtić u gradu Rijeci, u smislu rada s djecom. Hvala unaprijed
Zar nitko?Prijave se bliže, a mi još u nedoumici...možemo li se prijaviti u oba vrtića pa gdje upadnemo?
Možeš mi, pls, napisati koja su to dva vrtića? Taj na Drenovi i taj na Rastočinama...Moj je muž tijekom vikenda tražio po netu vrtiće blizu našega kvarta, pa je na Drenovi našao samo onaj časnih sestara, mislim da se zove 'Nazaret'...Nas zanimaju jaslice i kada se treba prijaviti...Susjedu se dogodilo da je malo 'zakasnio', pa je bio na sto čuda...Ja trebam roditi kroz manje od tjedan dana, a kako se nakon godinu dana planiram vratiti na posao, ne bi bilo zgorega biti pripremljen na vrijeme...Kada bi se već trebali prijaviti za jaslice odnosno predbilježiti? Svaki je savjet dobrodošao
Hvala svima![]()
Mi smo u vrtiću na Potoku od jaslica, ja sam zadovoljna i sa radom i sa tetama koje Laura ima. Taj vrtić nam je pasao zbog blizine a na sreću i sve drugo se posložilo.
o spomenutim vrtićima ne znam puno, no htjela sam se samo osvrnuti na "sportske" vrtiće.
naš je vrtić "sportski". od 4 vrtićke grupe, samo je jedna obična.
navala je velika i, barem kod nas, prednost imaju starija djeca.
meni se taj način rada jako sviđa, iako moje dijete nije u sportskoj grupi. bez obzira na to pred tri tjedna upoznao je vaterpoliste i sav happy došao kući.
montessori vrtić u Rijeci ne postoji, no svi vrtići koriste jako puno i Montessori i Waldorf pedagogije.
samim sam Waldorf vrtićem bila jako razočarana (proveli smo tamo tri mučna mjeseca pretprošle godine). vrtić je bio super, imala sam zamjerke na osoblje.