Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: preporuka za vrtić u Rijeci

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno preporuka za vrtić u Rijeci

Moja curica će na jesen u vrtić. Mislim ju upisati u vrtić "Delfin" kod starog riječkog rodilišta pa bi molila Vaša iskustva vezana za taj vrtić. Naravno dobrodošli su mi i iskustva i preporuke za druge vrtiće na podruju Rijeke. Puno hvala!

choko avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ja sam cula samo dobro ali neko iskustvo nemam s tim vrticem.Sretno sa upisima )

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Puno hvala.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Da ne otvaram novi topic - i nas zanimaju vrtići u Rijeci, puno bi nam značila bilo kakva iskustva, i sa privatnim i državnim vrtićima, a posebno waldorfski ili neki u kojem se radi Montessori metodom. Koliko su velike grupe, koliko teta, kakav način rada... Hvala

ivez051 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Da podignem malo temu. Mi se spremamo u svibnju prijaviti za vrtić, a dvoumimo se između Drenove i Rastočina, pa ako netko ima ili je imao dijete u jednom od njih, bila bih zahvalna da napiše svoje iskustvo. Pročitala sam da se na Drenovi provodi dodatni program iz sportskih sadržaja i to me privuklo, a za Rastočine sam iz više izvora čula/pročitala da je to najkvalitetniji vrtić u gradu Rijeci, u smislu rada s djecom. Hvala unaprijed

ivez051 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Zar nitko?Prijave se bliže, a mi još u nedoumici...možemo li se prijaviti u oba vrtića pa gdje upadnemo?

JaMajka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Može se prijaviti u dva vrtića, kao opcija a i b. Tako je barem bilo prije par godina.
    Ove god. se i ja dvoumim oko upisa mlađe, a osnovni kriterij mi je blizina. Kako imam dobro iskustvo s vrtićem od starije, nastojat ću svakako u isti, ali je potpuno drugi dio grada pa o ovima tvojima, zapravo, ne znam ništa.

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Možeš mi, pls, napisati koja su to dva vrtića? Taj na Drenovi i taj na Rastočinama...Moj je muž tijekom vikenda tražio po netu vrtiće blizu našega kvarta, pa je na Drenovi našao samo onaj časnih sestara, mislim da se zove 'Nazaret'...Nas zanimaju jaslice i kada se treba prijaviti...Susjedu se dogodilo da je malo 'zakasnio', pa je bio na sto čuda...Ja trebam roditi kroz manje od tjedan dana, a kako se nakon godinu dana planiram vratiti na posao, ne bi bilo zgorega biti pripremljen na vrijeme...Kada bi se već trebali prijaviti za jaslice odnosno predbilježiti? Svaki je savjet dobrodošao
    Hvala svima

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mi smo u vrtiću na Potoku od jaslica, ja sam zadovoljna i sa radom i sa tetama koje Laura ima. Taj vrtić nam je pasao zbog blizine a na sreću i sve drugo se posložilo.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

o spomenutim vrtićima ne znam puno, no htjela sam se samo osvrnuti na "sportske" vrtiće.
    naš je vrtić "sportski". od 4 vrtićke grupe, samo je jedna obična.
    navala je velika i, barem kod nas, prednost imaju starija djeca.

meni se taj način rada jako sviđa, iako moje dijete nije u sportskoj grupi. bez obzira na to pred tri tjedna upoznao je vaterpoliste i sav happy došao kući.

montessori vrtić u Rijeci ne postoji, no svi vrtići koriste jako puno i Montessori i Waldorf pedagogije.

samim sam Waldorf vrtićem bila jako razočarana (proveli smo tamo tri mučna mjeseca pretprošle godine). vrtić je bio super, imala sam zamjerke na osoblje.

ivez051 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Darkica prvotno napisa Vidi poruku
    Možeš mi, pls, napisati koja su to dva vrtića? Taj na Drenovi i taj na Rastočinama...Moj je muž tijekom vikenda tražio po netu vrtiće blizu našega kvarta, pa je na Drenovi našao samo onaj časnih sestara, mislim da se zove 'Nazaret'...Nas zanimaju jaslice i kada se treba prijaviti...Susjedu se dogodilo da je malo 'zakasnio', pa je bio na sto čuda...Ja trebam roditi kroz manje od tjedan dana, a kako se nakon godinu dana planiram vratiti na posao, ne bi bilo zgorega biti pripremljen na vrijeme...Kada bi se već trebali prijaviti za jaslice odnosno predbilježiti? Svaki je savjet dobrodošao
    Hvala svima
    Na Drenovi ti je vrtić u ulici Stanka Frankovića bb, na glavnoj cesti kuda prolazi petica, a na Rastočinama ti je na adresi Rastočine bb, to je među Š-evima. Pogledaj na njihovoj web strancii ri-vrtići ti je popis svih vrtića u gradu sa adresama i brojevima telefona.

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Hvala na odgovorima. Omdah ću baciit oko

nightrain avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj maggie34 prvotno napisa Vidi poruku
    samim sam Waldorf vrtićem bila jako razočarana (proveli smo tamo tri mučna mjeseca pretprošle godine). vrtić je bio super, imala sam zamjerke na osoblje.
    Što nije bilo u redu? Ima li još tko iskustva? Kakvi su ostali privatni?
    Dijete mi nije upalo u gradski pa ispitujem alternative.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •