Evo smo konačno uhvatili vrijeme za upload, pa da vam predstavim mog tajnog agenta 0101![]()
Ako bude trebao password je, naravno, viktor.
http://public.fotki.com/Ninet/viktor/
Evo smo konačno uhvatili vrijeme za upload, pa da vam predstavim mog tajnog agenta 0101![]()
Ako bude trebao password je, naravno, viktor.
http://public.fotki.com/Ninet/viktor/
cool mama i preslatki mali čovo sa velikom pišom8)
Presladak je! Najbolja fotka mi je ¨pijanist¨!![]()
meni je ova sa knjigom super!!!![]()
Lijepa mama i jos ljepsi sin![]()
Cool mamaViktoru, presladak je
ajme sta je sladak mali misic![]()
Viktor je, naravno divan!
Mama, ajde... zgodna mama!
Ali, žene, nitko tatu da spomene! Tata - mrak!
Apricot, ja tati vidjeh samo potiljak![]()
Pogledaj bolje![]()
:D Iskusnom oku ništa ne promakne...(No nemoj misliti da nećemo uzvratiti lijepe riječi za izvjesnog gospodina u crvenim cipelama)![]()
Hvala cure!
Mamu znam iz vidjenja![]()
Vjerovatno sa popodnevih kafa po gradu.![]()
A tatu :? :? :? I ja vidim samo potiljak![]()
![]()
![]()
E koja sam mahalusa. sad sam ponovo ulazila na album da bolje pogledam tatu![]()
I on mi izgleda poznato![]()
Viktor iako presladak mi je definitivno nepoznat. Jos mu nije vrijeme za svrljanje po kaficima![]()
Snorki![]()
Bas ste mi slatki svi troje al Viktor mi je naj ljepsi. Stvarno preslatko dijete. Mama pred porod pravo zgodna. Cestitam na izgledu !
prelijep je, baš mi djeluje nekako nježno...![]()
![]()
![]()
(mislim na Viktora![]()
)
Pijanist je fotka koju nitko ne moze nadmasit!! tako sam se nasmijala, na sav glas! Viktor je super!
hocemo slikice i od mamee!A viktor je pravi!Udacemo se za njega!
polozaj "Pijanist" je inace polozaj koji ublazuje grceve kod malih beba.
Znate kako ono babice nosaju djecu preko ruke da im smire grceve.
Mi smo se malo ponovili sa slikicama.
jako vas volim na slici "bagra1"![]()
Jeli ono Mitar Miric s Viktorom na slici"tataijanje11"![]()
baj d vej, mama vratila ti se predtrudnicka ljepota(dobro nisam rekla vanmaternicna)super izgledas,fresh!
![]()
Jao odakle Mitra izvadi.. :D :D ( ja ga nafuravam da liči na Mikija Manojlovića - bar su inicijali isti)
Lijepi ste i na novim fotkama! Vi Sarajlije ste, izgleda, bas lijepi ljudi, zato sam i ja sebi nasla jednog takvog![]()
Jesam rekla da je tata zgodan?!
Mali je prekrasan!
A ja vas znam, a da me ubijes ne znam odakle :shock:
Da je pristojno, zamolila bih te za biography![]()
Evo ti kote: Dobrinja/K.Brdo, 1 Gim/ 2 Gim, FPN/Elektrotehn.fak, volimo sve što vole mladi![]()
A ko mi je to vas dvoje komsija sa dobrinje![]()
A ko je sa FPN? Vjerovatno jedno od vas dvoje znam sa faxa? prije bih rekla tvog dragog 8)
Ja - sve sam ja na prvom mjestu... :D
I ja šetam po Dobrinji - zna li tko mene?
Apricot ne znam, a ne znam ni ninet![]()
Mozda se nedovoljno krecem?
Ninet, iste godine smo upisale. Mozda se znamo iz nog hladnog Anfiteatra :D
Ja nisam na Dobrinji. Ja sam u gradu![]()
JA sam više bila kod Muslija u kafani, nego u anfiteatru.
Joj znam te tipoveninet prvotno napisa
![]()
Viktor je zakon!![]()
Prekrasni ste svo troje!Gdje ste samo kupili ovo janje-outfit? Već vidim iduće zime svog aligatorčića u takvoj janjećoj koži
![]()
Svi ste mi super a Viktor je preeesladak! Zakon mi je na onoj slici gdje spava sa knjigom.![]()
Mommy: H&M Graz, tako mi je žao što ga je samo 2-3 puta uspio obući...
I mi imamo novih slika.
(Apricot kad vidis onu na kojoj sjedi - obrati se MM. Valjda nije znao sta ce s njim u 5 ujutro, pa ga namjestio za slikanje, a ni malom nije bilo mrsko)
Mashala, sto ti dijete raste ko iz vode :D A kao da je jucer bilo kad si obavjestila da si rodila.
sunce malo - predivan decko! kako se samo lijepo smije...
Evo škicnula ja ponovno vaše slikice.Kako klinci rastu...Viktor je predivan,sva sreča da nije iz Zgb.a jer bi mom Vjeki bio opasna konkurencijaVelika pusa!
Hvala, pusa i vama od nas....Moram vam ispricati 2 dogodovstine od jucer...1 Setamo mi, V. u marami kod tate (meni postao pretezak) i kaze meni MM (mrtav ozbiljan) nakon pola sata "Jesi vidjela kako ga gledaju ove trebice od dvije/tri godine...?" Ja umrla od smijeha. Moram hitno roditi kcer, pa da vidimo ko ce tad bit "trebica"...
2 U prodavnici hocu da mu kupim neki kacket i dopadne mi se jedan od jeansa sa crvenim sljokicama. Kazem ja prodavacici: "Mozete mi pokazati", na sta ce ona "Ali to su zenski". Ja kazem "Gdje pise?"Ona:"Ma joj ljudi se znaju uvrijediti kad ih ponudim za djecake" Ja: "Primitivci homofobicni"....U to i moj MM ugleda kacket u mojim rukama i skoro vrisne: "Pa nije peder, neces mu valjda taj?!"
(Toliko o homofobicnim primitivcima, ali ja sam ipak kupila neodoljivi kacket sa sljokicama) :D
presladak je![]()
a tek kad mu staviš kačket :D