Tako malo gledam ponudu turističkih agencija i svidio mi se Gardaland... je li tko bio s djecom na tom dvodnevnom izletu? Cijena je 100E po osobi,za 2 dana... polupansion, nije jedino uračunata cijena ulaza u sam zabavni park... ono što mene zanima je, od onih koji ste bili, da li je dijete od recimo 3 godine premalo da ide na takvo putovanje, autobusom... i zna li netko okvirno koliko još sredstava treba izdvojiti za neke dodatne aktivnostu,tipa dodatni ručak,kava,manji šoping...

Odgovori s citatom
. Mi bi isto išli u vlastitom aranžmanu. Gdje ste bili smješteni , po kojoj cijeni, jel za preporuku 
, ne znam dali je mit ili istina da talijani ne znaju strane jezike nego da očekuju da svi znaju talijanski (ja ga ne znam!)

te da smo mi kratko putovali jer je pazio kad ćemo krenuti i za tamo i za nazad, a i zaobilazio još nekim sporednim cesticama gužve pa smo mi sa stajanjima putovali 5 sati koliko bi nam trebalo i do Gardalanda. Dakle ako vam je važna dužina puta on preporučuje Gardaland, ali ako vodite mlađu djecu od 7 god. a specijalno malenu oboje preporučujemo Mirabilandiju. Nas je oborila s nogu nakon Gardalanda. Naravno mi nismo mjerilo, ali mislim da je dobro znati da postoji izbor.