Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 55 od 55

Tema: Baby hendling i 1 mjesečna beba

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ako je držao glavu više prema leđima to je izvijanje prema natrag i zato se preokrenuo... ako je to što ja mislim da jest... definitivno znam da bebe dok su jako male mogu se izvijat potvrdila mi je to neuropedijatrica ali kasnije to treba prestajat kako bebe rastu i bivaju teže.. definitivno mislim da treba pripazit bebu ali da je prerano nešto znat ...

To izvijanje bez ičega drugog neznači ništa... pogotovo ako se beba uredno razvija.. moja ima 3 mj. i dalje stisnute šake, izvijanje i već ispaljujem jer ne gleda ruke i ne udara igračke... vjerojatno zbog pojačanog tonusa u rukama ih niti ne odiže... već sada o tome treba vodit računa ali do 2 mj. kako sam ja skontala nije to alarmantno...

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

thegirl25, hvala ti do neba, ni ne znas koliko si me utjesila a svakako cu javiti dalje kako stvari stoje, danas se nije ni previse izvijao ,niti okretao...

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Jooj nista, znam kako je kad primjetiš nešto čudno... auff mislim da nema većeg paničara od mene na cijelom forumu, ali šta možemo mi sa MPO prošlosti.. kad nam je dijete dar s neba... javljaj se šta se događa...

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

thegirl25 ljubi malu frajericu, i malo ju pohvali .

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Evo kao što moja draga Mihim kaže, uz sve ovo što moja malena ima.. počela se okretat sa leđa ma trbuh...

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •