-
sb, moja malena je imala u pocetku stalno otvorene sakice - bas sam to pratila ( rođena 2 tjedna iza termina ), onda sa 2,5 mj smo isli zbog lude mame - mene i foruma, opcenito interneta fizijatru jer sam sumnjala na torticolis... tamo je stisnula sake, pa kao da idemo da nam pokazu vjezbe za doma, otisli, fizijatrica svasta nasr... - natezala ju je na sve strane, naravno malena vristala i ukocila se valjda od soka, a ova - pa kak su joj stisnute sake, drzi previsoko glavu, mora ju znat spustit, skvrceni su prstici na jednoj nozi, ne znam kaj jos... ja u soku, suzama, depri totalnoj, ajmo kod dr. Sabola na uzv i pregled, uzv uredan, pregled savrsen - ispred za dob, a covjek mi se lijepo nasmijao i reko uzivajte dijete vam je savrseno neuroloski zdravo, a to nam je rekla i dr. koja je radila uzv prije pregleda.. i naravno ni torticolis ni nista. a da nisam otisla na pregled vjerojatno bi ko vecina mama natezala malenu i bila isfrustrirana, odlazila na kontrolu i divila se kak je sve super zahvaljujuci vjezbama... eto to je samo moje iskustvo, malo i previse receno, al sam u fazi da mi je dosta socijalne izolacije i jednih te istih faca pa sam malo nabrijana ovih dana, a i kisa ufffff. ne znam, uzivajte u svojim bebama, vjerujem da svi hoce samo najbolje svojoj djeci.... a ja bi malo sunca, nemrem vise trpit kisu. pusa svima.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma