Pokazuje rezultate 1 do 50 od 55

Tema: jagode i dojenje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Evo me, već deset dana tamanim jagode i trešnje.

Tako sam i u prvoj trudnoći, počela je tamanjenjem šparoga, nastavila se tamanjenjem jagoda i trešanja, pa sam prešla na tikvice ljeti, a onda preko smokvi na grožđe. Mislim, sve sam jela, uključujući i školjke, bademe i sve moguće, ali ovo navedeno sam jela u neumjerenim količinama.
    I onda sam nakon grožđa išla roditi u studenom
    Dojile smo normalno, puno i stalno, a 15 dana nakon što sam rodila vratila sam se na normalnu hranu koja je uključivala sarme, kobase i slična zimska jela, Možda zato nikad nisam skinula onih 5 kila viška
    Nisam na ništa alergična, a bogme nije ni dijete. Što je tu uzrok, a što posljedica, kao ni je li to povezano, ne bih znala.

Ali malo mi je neugodno pred sobom...evo već peti put danas napadam trešnje, jagode su već otišle.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Zuska prvotno napisa Vidi poruku
    Tako sam i u prvoj trudnoći, počela je tamanjenjem šparoga, nastavila se tamanjenjem jagoda i trešanja, pa sam prešla na tikvice ljeti, a onda preko smokvi na grožđe. Mislim, sve sam jela, uključujući i školjke, bademe i sve moguće, ali ovo navedeno sam jela u neumjerenim količinama.
    ovo mi zvuči tako divno

Zuska avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    ovo mi zvuči tako divno
    I meni, ali dragi je imao traume od tikvica, od tog ljeta ih više ne može smisliti

A ja sam, izgleda, u potpuno istom moodu kao i tad. Budim se ujutro i prvo što pomislim je da moram ići na tržnicu po nove trešnje, a već par dana iščekujem sutra kad mi iz Zagreba frendice donose nekoliko mjerica clery jagoda s Dana jagoda jer sve što ima za kupiti kod nas je malo više ili malo manje kisela voda.

Zanimljivo je to drugo stanje...prošli put sam kraj trudnoće dočekala u opsjednutosti grožđem i svaki dan, do pred porod, odlazila na tržnicu i topila se pred određenom sortom. Par dana nakon poroda pojavim se tržnici, teta pokazuje isto to grožđe, a ja ga ravnodušno odmjerim i okrenem glavu

Nego, neki dan je klinka pojela jaaako mnogo jagoda i trešanja (neumjerena na mamu) i mokraća joj je navečer bila crvena. Ajme, kako sam se prestrašila odmah sam unutra uvalila trakicu, ali sve ok, pa sam to povezala s voćem. Jel vam se ikad to dogodilo?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Nego, neki dan je klinka pojela jaaako mnogo jagoda i trešanja (neumjerena na mamu) i mokraća joj je navečer bila crvena. Ajme, kako sam se prestrašila odmah sam unutra uvalila trakicu, ali sve ok, pa sam to povezala s voćem. Jel vam se ikad to dogodilo?
    je ali od cikle, valjda je ipak pretjerala da je i to pokazalo.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

netko mi je rekao da mu se to dogodilo od višanja, netko drugi od nečeg zelenog, zaboravila sam točno čega (zamisli tek kad ugledaš zelenu mokraću )
    ja isto u trudnoći non stop mislim na hranu, u moju obranu, najviše sezonsko voće i povrće, i sireve svih vrsta.. ali nije to tolika promjena u odnosu na vrijeme kad nisam trudna, kad možda 80% vremena mislim na hranu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •