-
Grudnjak za dojenje
Imam problem. Sad sam pri kraju sedmog mjeseca trudnoće i vrijeme je da si nabavim grudnjak za dojenje, ali kako ću pogoditi broj? Naime, prvih šest mjeseci sve je bujalo po PS-u
a sad zadnjih dana sve su manje i manje....
Jel imao tko sličnih iskustava?
Što da radim?
-
Imam ja, samo što meni baš i nisu bujale, a sad samo izgledaju manje jer mi je stomak velik. Ja sam u prvoj trudnoći kupila jedan grudnjak broj veči, a drugi dva broja veči. Ovaj prvi mi je nakon poroda bio premal, tako da sam onda poslala MM-a po još ovih 2 broja večih.
-
Da te malo utješim, ja imam još 3 tjedna do poroda i nisam ga kupila upravo zato jer mi se grudi prilično mijenjaju, sad nosim topiće rastezljive i uopće nemam pojma koji sam broj.
Išla sam ih gledat i žena u trgovini mi je rekla da si kupim pred porod, a opet mislim da kad krene mlijeko da budu još veće. Tako da ni sama ne znam kad ću kupit. Srećom trgovina mi je 1 min od kuće, pa mogu uvijek skočit po njih.
-
Ja sam se zeznula i kupila prema grudima u 37. tjednu trudnoće i taj mi je skroz premali, a jedan koji sam uzela u Aniti ima elastina pa se rastegne prema veličini grudi i taj mi je ok i udoban.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma