Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Grudnjak za dojenje

cvijetak avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno Grudnjak za dojenje

Imam problem. Sad sam pri kraju sedmog mjeseca trudnoće i vrijeme je da si nabavim grudnjak za dojenje, ali kako ću pogoditi broj? Naime, prvih šest mjeseci sve je bujalo po PS-u a sad zadnjih dana sve su manje i manje....
    Jel imao tko sličnih iskustava?
    Što da radim?

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Imam ja, samo što meni baš i nisu bujale, a sad samo izgledaju manje jer mi je stomak velik. Ja sam u prvoj trudnoći kupila jedan grudnjak broj veči, a drugi dva broja veči. Ovaj prvi mi je nakon poroda bio premal, tako da sam onda poslala MM-a po još ovih 2 broja večih.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Da te malo utješim, ja imam još 3 tjedna do poroda i nisam ga kupila upravo zato jer mi se grudi prilično mijenjaju, sad nosim topiće rastezljive i uopće nemam pojma koji sam broj.
    Išla sam ih gledat i žena u trgovini mi je rekla da si kupim pred porod, a opet mislim da kad krene mlijeko da budu još veće. Tako da ni sama ne znam kad ću kupit. Srećom trgovina mi je 1 min od kuće, pa mogu uvijek skočit po njih.

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ja sam se zeznula i kupila prema grudima u 37. tjednu trudnoće i taj mi je skroz premali, a jedan koji sam uzela u Aniti ima elastina pa se rastegne prema veličini grudi i taj mi je ok i udoban.

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Samo znam da me je žena u Aniti ispravno savjetovala da sa kupnjom grudnjaka za dojenje čekam što više pred porod. Naime, dok su nam "trudnički grudnjaci" širi u obimu pluća, grudnjaci za dojenje, u obimu pluća biti će uži, ali košarica mora biti veća. To smo bliže veličini (košaricama) grudnjaka za dojenje, što je porod bliži...(mislim da je išlo da mi kopča treba biti na prvoj (od tri kopče), kako bih mogla nakon poroda smanjiti na treću (najuže).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •