-
Draga, sad sam jos jednom pazljivo procitala tvoj prvi post. Na tvom mjestu ja bih u miru pricekala drugi tjedan i konzultacije. Mislim, nije nikakva steta da nazoves ovu ekipu u Zagrebu, ali za tjedan dana nece se nista bitno promijeniti...
Pedijatrica je SEBI uzela tih tjedan dana da nazove kolege i da ti predlozi sto i kako. Dobit ces savjet i preporuku kamo ici, dobit ces informaciju koliko se ceka i sve redom. Moje dijete i danas hoda na kontrole, tako da tjedan dana u visegodisnjoj terapiji ne znaci nista...
I dijagnostika ti je dugotrajna, ne srljaju oni s dijagnozom, jer STIGNE se. U ovoj dobi ispod 3 godine moguce je i da se sve spontano rijesi, ali ide brze uz logopeda.
Ono sto mozes napraviti doma je DATI SEBI I DJETETU VREMENA da pokusa sam nesto izgovoriti, NE pozurivati ga, slusati ga pazljivo (eh, sad, tu treba biti mudar i obratiti paznju taman dovoljno, a ne opet previse da dijete ne stekne dojam da nesto radi krivo ili da ima neki nedostatak).
No, lako je meni sad govoriti kad smo s terapijom pri kraju ili cak gotovi ... Sjecam se i ja soka kad mi je teta u vrticu rekla "vase dijete ne govori, ja mislim da NE CUJE kako treba"... Osjecala sam se uzasno, ali s vremenom (i to jako brzo) covjek se zbroji i krene u cijeli taj proces koji uglavnom zavrsi uspjesno. Samo treba debelih zivaca.... Zelim ti strpljenje i sve ce biti dobro!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma