Pokazuje rezultate 1 do 50 od 740

Tema: Razmjena, poklanjanje sjemenja, sadnica,...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Nemam, ali zato imam brdo sjemenki bijelog patliđana. I čili papričica i cherry pomidorića žutih i crvenih i sjemenki kineskog oleandera. I salvija svih boja. I nešto sjemenki ogromnog hibiskusa sa cvjetom od 26 cm. I svašta.

I sadnica...Vrtne ljubice bijele, plave, ljubičaste. Jagoda će biti svakakvih, i onih sa roza cvijetom. Pa zvjezdana, irisa, vince, pljuskavice...Jorgovana, jasmina...

I reznica. Hortenzije u kojoj god boji i obliku možete zamisliti. Vaigelije. Kozja krv, pasiflora, japanska dunja...

Sve moram prorijediti i rezati.
    Pa, tamo poslije 1.3. ću početi po vrtu, i ako netko želi, šaljem. Reznice mogu umočiti u hormon za zakorjenjivanje, pa tako poslati.

A imam još brdo vrsta, ne mogu se ni sjetiti sada svih.

Inače, moram se pohvaliti, prva kamelija ove zime mi je procvala. Bijela. Koji užitak ju je gledati. Vani je, naravno.
    ja bi jaaaagodee :D i hibiskus !

vidim da ti imas hrpu toga, pa ne znam sta bi ti ponudila u zamjenu.. mozda suncokret ako zelis?

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj samamama prvotno napisa Vidi poruku
    ja bi jaaaagodee :D i hibiskus !

vidim da ti imas hrpu toga, pa ne znam sta bi ti ponudila u zamjenu.. mozda suncokret ako zelis?
    Suncokret može. Ali, nama PADA SNIJEG, pravi, i sve je bijelo. Izgleda da ćemo se i mi uz more morati naviknuti na snijeg. Tako da opet odgoda radova u vrtu.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Suncokret može. Ali, nama PADA SNIJEG, pravi, i sve je bijelo. Izgleda da ćemo se i mi uz more morati naviknuti na snijeg. Tako da opet odgoda radova u vrtu.
    a joj, nadam se da prije tog snijega nije bilo dovoljno toplo da se priroda probudi.
    Moje marelice i breskve su još u prosincu propupale, bojim se da ove godine opet ništa od njih.
    Nego jel mi može tko poslati malo suncokreta?
    I Beti jel bi mogla dobiti hortenziju i hibiskus?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •