Bijelko: joj baš si dobro rekla "ponosna na nas u totalno nedojećoj okolini" - potpisujem iskustvo.

migoh: haha tko će znati gdje im stane?

Ima dana, tj. noći da preživim bez problema. A ima ih da sam poluluda. Noćas se budio valjda svakih sat vremena. Pogledam na sat i kad shvatim da nije 5 ujutro već pola 1 i da je tek počelo - dođe mi da se stropoštam nemoćno nazad... I onaj završni "udar" kad se oko sedam-pola osam ujutro budi i kad je odmah živahan, vedar, pun energije, a ja jedva oči mogu otvoriti, hehe...

A onda, opet, preguraš to i što ti kažeš budeš baš ponosna i sretna! Valjda se to sve kompenzira... Nekako sam slutila da ćete mi reći da se neće ništa promijeniti... Mislim, nije mi logično da se dijete može najesti jedne vrste hrane i da ga glad bez obzira na to budi. Hajde pomaziti se ok, ali neće se buditi zbog potrebe da ga se mazi svakih sat-dva po noći. To može samo zbog gladi, ne?

Nije mi jasno, zapravo, što se događa s djecom koja su na umjetnoj hrani, šta njima stavljaju u mlijeko da ta djeca izdrže cijelu noć spavajući? Ono i po duže od osam sati? Jel oni jedu bitno veću količinu? Jel njima veći želudac? Što? Što?