Citiraj S2000 prvotno napisa Vidi poruku
Evo moj ima godinu dana a ovi nocni podoji se samo povecavaju
Ja vise ne znam sto da ucinim. U biti, nisam do sad nista ni cinila po tom pitanju, ali ovo je postalo hororisticno. A jos uskoro pocinjem raditi. Broj nocnih podoja se krece oko 10!!! Iscrpljena sam, muz stalno radi, rodbine nemamo pa mi sve obveze preko dana tesko padaju. Jos dok sam bila trudna morala sam se po noci budit po 3 puta jer sam pila tablete protiv trudova.... Uzas... Strah me i izvagati se jer opet imam ispod 50 kila... Mali vise nece ni dudu, ni moje izdojeno na bocicu, kravlje nece ni primirisat. tako da mi nema mrdanja, a kad pocnem radit morat cu nekad biti odsutna i po nekoliko dana.
Svaki savjet je dobrodosao, od danas nesto moram poduzet da reguliramo noc! Znam da bi bilo idealno prilagodit se djetetu, ali nakon godinu i par mjeseci ne mogu vise ovaj ritam, da bar nocne podoje svedemo na 3-4 to bi bio uspjeh...
Probaj da mu ne daješ cicu svaki put kad se probudi. Ja sam na taj način uspjela sa godinu dana skroz ukinuti noćne podoje. Ali on se i dalje nastavio buditi svako malo. Jedino nije više cicao nego sam ga na drugačije načine morala tetošiti. Ni dan danas ne spava. Nekad sam već luda...