zvjezdicaZG prvotno napisa
curke zanima me da li netko od vas ima ikakvih iskustava s tabletama zvanim xenical, sestrična koja ima 22 godine je nabavila to čudo, to su tablete za pretile koje vežu masnoće i izlučuju ih iz organizma putem stolice, mislim da se propisuju na recept ljudima koji imaju bmi iznad 30 i sl, a ona ima 65 kg na visinu od 174...nema šanse da joj se to smeće izbije iz glave jer je mala stvarno zabrijala na to, i lagano sumnjam u njeno psihičko zdravlje...po raznim forumima sam čitala da imaju jako gadne nuspojave i da to " čarobno" mršavljenje nije zagarantirano, hmm neznam, stvarno se brinem ali nikako da ju odgovorim od toga, ni sestra, ni dečko njezin ni itko drugi...ovo što ću sad napisat nije za one slabog želuca, al čak sam pročitala da korisnici moraju konstantno nosit pelene ili uloške jer iz debelog cijeve spontano izlazi masnoća i nešto nalik na narančasto ulje, da se wc školjka jedva opere od te silne masnoće i da nemogu uopće kontrolirat stolicu, a o oštećenoj jetri i bubrezima netrebam ni pisat...no, uglavnom zanima me dali netko od vas ima iskustva s tim čudom ili osobno poznajete nekog ko je tako zabrijao na to...