Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: zašto mi je stalno vruće?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno zašto mi je stalno vruće?

Naime zadnjih 2 godine meni je stalno vruće,kaoda imam valunge ili što već kad me uhvati vrućina, skidam sve sa sebe, i primjećujem da drugima nije tako vruće kao meni.

Kako sam zatrudnila u kolovozu 2009. pa do poroda u svibnju 2009. mislila sam da je od trudnoće, kako sam dojila malenu L. 15 mj. mislila sam da je to od dojenja, e sad kako ne dojim već 3 tjedna, a i dalje mi je vruće nemam pojam koji bi to mogao biti razlog osim što je ljeto ali ne prevruće.

Jedino što sam u međuvremenu napravila je operirala vene, jel moguće da mi je sad bolja cirkulacija pa mi je zato vruće, meni ljudi u zadnje 2 godine nikad nije bilo hladno jel možete to zamislit ni po zimi? sram me priznati da jedva čekam jesen i zimu jer nem ogu više izdržat.

imate li ikakvu ideju što bi to moglo biti?jel se nekome slično dogodilo?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

i da mužu već više izlaze na nos moje riječi popraćeen uzdasima "Uh, vruće je!" ma dosadna sam i sama sebi ali meni je neizdrživo vruće, na moru sam spavala cijelu noć s upaljenom klimom ne direkt u glavu al ono ipak..

marti_sk avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Dali se puno znojis? Mozes proveriti tiroksin, cisto da budes mirna. Meni je tako bilo pred da mi dijagnosticiraju hipertireozu.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj marti_sk prvotno napisa Vidi poruku
    Dali se puno znojis? Mozes proveriti tiroksin, cisto da budes mirna. Meni je tako bilo pred da mi dijagnosticiraju hipertireozu.
    za početak kupi ventilator...

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

meni je npr. uvik ladno. ok, liti možda nije, ali mi u svakom slučaju nikad nije vruće. moja sestra već na 25 stupnjeva kuka da će umrit od žege, a ja se na toj temperaturi slobodno mogu pokrit dekom, i ne razbijam glavu zbog toga.

ako se brineš da bi nešto moglo bit onda provjeri hormone štitnjaće. to je jedino šta mi pada na pamet.

a, kolika ti je tjelesna temperatura? ili te samo brine osjećaj vručine?

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Mislim da je moguće da ti je vruće od dobre cirkulacije. Mojoj je teti stalno bilo nenormalno vruće, toliko da je i usred zime uvijek sve bilo otvoreno, i nasmrzavala sam se dok sam živjela s njom. Nakon što je operirala aneurizmu pred dvije godine, i cirkulacija se pogoršala, pretpostavljam, stalno joj je hladno.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

curke,

hvala na odgovorima nije da se brinem zbog zdravstvenih razloga nego taj osjećaj vrućine non stop pa za ne vjerovat...uopće se ne znojim puno, nisam se nikad ni znojila baš,ventilator nabavila doma još davno, a na poslu pičim non stop po klimi (kad budemo kupovali novi stan prvo ugrađujmeo klimu ha,ha,..).

Mislim nisam nikad bila tip smzavice al brate nisam bila ni da mi je uvijek vruće...čak mi intuicija govori ovo što reče vikki da bi moglo bit da mi se poboljšala cirkulacija kako sam sredila svoju venu koja me mučila 10-ak godina...pitat ću dr. kad budem išla na kontrolu u rujnu.

Ako vam još nešto pada na pamet samo recite.

i hvala puno.

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Sve ti je OK sa štitnjačom? Pusa curici.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •