A mislim... možeš se i smijat slobodno. Sad je za smijati se...bilo je za plakat. Kad si tvrdoglav kao mazga (mislim na sebe) pa onda kompulzivno MORAŠ isprobati svakakve gluposti koje treba i ne treba ni ne zaslužuješ nego da se ljudi povaljaju od smjeha. Namjerno sam koristila glagol "u*rati se" jer taj poriv za olakšanjem, tu crijevnu navalu koja je nadolazila po xenicalu...to ne mogu opisati ni sa proljevom salmonele koju sam na žalost imala u osn. školi.
I zaista se slažem sa Arijanom i mislim da je nepotrebno pričati o tim tabletama i nekakvim iskustvima s njima.
Ja sam napisala dovoljno, ali ako nekoga nije sram napisati kako je to "ludi" provod, pogotovo npr. u trgovačkom centru u kojem ne znaš napamet gdje je wc. ili navečer u nekom lokalu gdje je špica žena u wc-u pa moraš čekat red, i ne dao B.. da odlučiš samo prdnut "kao olakšat ću se ako bacim tihomira", zaista ne vjerujem da će biti samo tihomir. Pa još ako imate neku minicu, pa to fino glizi niz nožice. Boje na licu koje izmjenite dok čekate red ne mogu se opisati. Mislim da ih nema ni u dugi. Grčeve u crijevima ne proživljavate sami već zajedno sa ukučanima ili npr. sa ekipom koja sa vama čeka red u banci ili fini ili gdje god. Toliko su razorni i glasni da svi naslućuju gdje ste otišli kad ste istrčali sumanuto iz reda i otrčali u nepoznato. Da ne kažem da od djetinjstva nisam imala takvih poriva da to napravim iza drva u parku jer "NE MOGU VIŠE ČEKATI"
Tako da stvarno toplo preporučujem koju kilicu viška ako je to cijena.
Ma odvratno, ali doslovno odvratno.

Odgovori s citatom