Pokazuje rezultate 1 do 50 od 85

Tema: Bojim se da neĆu moĆi dojiti nakon carskog

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj grom prvotno napisa Vidi poruku
    Dojenjem
    Bebe su najefikasnije izdajalice. Što prije je traži na podoj i što češće je stavljaj na dojku i sve će ići svojim tijekom. Ono na što moraš pripaziti da prihvat dojke bude dobar kako bi beba bila što efikasnija u pražnjenju dojke. Zbog reza neki će ti položaji odgovarati više a neki manje, ali najbitnije je da tebi bude udobno i da beba bradavicu uhvati dobro. Zato si prouči moguće položaje jer ne možeš sad znati koji će ti najbolje odgovarati. Na portalu je tekst o položajima sa slikama ovdje, a ovdje je jedan izvrstan tekst o prihvatu.
    Veliki potpis!
    Samo doji, doji i mlijeko će doći - i poslušaj sve što ti je rekla grom.

lara26 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Rodila sam carskim rezom zbog zatka svoju prvu curicu, drugu prirodno. Obje sam iskljucivo dojila prvih 6 mjeseci i ne vidim neke razlike kod njih dvije. Mlijeko nije odmah doslo, al kad je doslo normalno su dojile. Malo se teze namjestit nakon carskog, ali sve se s vremenom sredi. Ako mislis da i nema mlijeka, stavis bebu na prsa i ona zna sta treba

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Mislim da je jedino bitno da beba bude kod tebe i problema nema. Sto vise beba siki, vise ce biti mleka, vrlo jednostavno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •