-
Draga inikaaaaaa, dogovoreni carski (prva trudnoca) zbog zadtka i mojih godina (38). Carski pod punom anestezijom, malo sam si krupnija, dosta. U trudnoci nisam posebno obracala paznju na grudi, odustala sam od savjeta da ih trebam trljati sa rucnikom nakon tusiranja, kako bi ocvrsnule - odustala od prve jer je bilo vrlo neugodno. Nekoliko dana prije odlaska u bolnicu sam u tusiranju provjerila da li ide nesto iz cika i kad tamo malo bijelog vise kao kreme ali nisam vise nista dirala. Bebac je u intenzivnu dosao nakon nekih 12 sati i misica je dobila ciku. Tjedan dana smo proveli u bolnici (to je normalno) i neki treci, cetvrti dan sam se hladila mokrim rucnikom, jer su cike bile pocele pravo raditi. Misica je bila vrlo njezna cicalica i stekle smo staz od nekih 19 mjeseci, sa malim problemima u 4 mjesecu, ali i to je bilo normalno. Prvih 6 mjeseci je bila iskljucivo na ciki.
Eto, preporucam ti da se opustis i da uzivas u trudnoci, a kako ce ici dojenje vidjeti ces kada za to dode vrijeme. Mene je patronazna prije odlaska u bolnicu pitala da li sam odlucila dojiti - pogledala sam je i rekla da cu to znati kada za to dode vrijeme i tako je i bilo. Inace (kršitelj koda)ova kremica je zakon, mada i o djetetu ovisi kakav je cicac, cini mi se da su decki cesce mali divljaci nego djevojcice, ali nemora biti.
Poslusaj sve savjete o dojenju, ali prihvati samo one za koje mislis da ti mogu pomoci. Meni je najgore bilo uvjeriti se da beba prilikom izlaska iz bolnice mora izgubiti ponovno na kilazi, jer su ih hranili na flasice u bolnici a kada krenete doma onda se morate prilagoditi jedna drugoj i za to ponovno treba malo vremena.
Drzim fige da carski prode u redu i da beba i ti uzivate jedna u drugoj.
Posljednje uređivanje od apricot : 17.05.2010. at 08:06
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma