ne, istisnki problem je u tome što ništa nije uklesano u kamen.
pa dvije naše prijateljice i jesu poslušala takav savjet (ne od mene neboj se) i spasile se ženskice. osim toga to što ja gore jesam napisala nije nikakva topla voda, a vi si sad mislite što hoćete i rastežite ovu temu od nemila do nedraga, ali kao što rekoh ništa na ovom svijetu nije uklesano u kamen i glupost je tvrdjeti da za svakog i za sve vrijede iste postavke i ista pravila...
a inače što se tiče savjeta, prije svega je svatko je dovoljno pametan sam za sebe i svak prije svega najbolje poznaje svoju osobnu situaciju da bi mogao odvagnuti što i kakoje posrijedi. uopće si ne umišljam (ko neki ovdje) da će se netko ko pijan plota primiti savjeta neke tamo anonimne forumašice. eventualno će se prije svega raspitati dalje o tome, ako joj / mu nešto klikne, a sigurno ne odmah djelovati na temelju jednog savjeta na nekom forumu.
ja čitam postove i primjećujem da je žena gore pojasnila o čemu se točno radi razumno i razborito, i uopće ne vidim potrebe dalje razvlačiti temu u smjeru koji ovdje uopće nije tema.
a sad ljudi koji nisu u stanju akceptirati različito mišljenje od prevladavajuće struje u nekoj grupaciji također su tema za sebe, kao i sama grupacija, a u svijetu imaju i svoje ime.

) i spasile se ženskice. osim toga to što ja gore jesam napisala nije nikakva topla voda, a vi si sad mislite što hoćete i rastežite ovu temu od nemila do nedraga, ali kao što rekoh ništa na ovom svijetu nije uklesano u kamen i glupost je tvrdjeti da za svakog i za sve vrijede iste postavke i ista pravila...
) da će se netko ko pijan plota primiti savjeta neke tamo anonimne forumašice. eventualno će se prije svega raspitati dalje o tome, ako joj / mu nešto klikne, a sigurno ne odmah djelovati na temelju jednog savjeta na nekom forumu.
Odgovori s citatom