Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: cvrsta biljna mast

Ivana B-G avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno cvrsta biljna mast

nisam znala gdje bih stavila ovo pitanje, pa unaprijed oprostite, ako ovdje nije mjesta za to.
    dakle moje pitanje je: postoji li prirodna cvrsta biljna mast koja se moze mazati na kruh?
    inace uvijek koristim maslac, ali u zadnje vrijeme mi se intolerancija na laktozu pojacala i ne znam s cim bih zamastila svoju jutarnju krisku kruha. standardni margarin ne dolazi u obzir.

hvala!

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Slažem se s tobom da standardne margarine treba izbjegavati. U trgovinama zdrave hrane imaš bogatu ponudu organskih margarina s nehidrogeniziranim biljnim mastima, zaista ima raznih vrsta, izaberi koji ti po okusu i sastavu najviše odgovara. Pogledaj u bio&bio trgovini, gei...

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ja ga zamastim sa maslinovim uljem i meni je to najukusnije.

Ivana B-G avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

n.grace, hvala za info. mada mi te trgovine nisu blizu, mozda nadem tako nesto i blize.
    frost, da, imas pravo, ja nekad stavim mal bucinog ulja i malo sezama - mljac! ali za marmeldau mi to nije najbolja podloga.

jeli netko mozda probao kokosovo ulje/kokosovu mast?

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Draga Ivana, pogledaj web stranicu od biovege, odi na bio&bio - trgovine ekoproizvoda, dostavljaju na čitavom području RH, piše ti i koliko košta dostava s obzirom na udaljenost, čini mi se da nije skuplje od četrdesetak kuna. Imaš bogatu ponudu svega i svačega, hrane, kozmetike, kvalitetnih eteričnih ulja... Pogledaj!

kalimero avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja bih prije prije pojela kruh sa pekmezom bez masne podloge nego što bi koristila biljno. U tom procesu proiz. prođe sve i svašta .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •