Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: cvrsta biljna mast

  1. #1
    Ivana B-G avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Lokacija
    Vinkovci/Bec
    Postovi
    953

    Početno cvrsta biljna mast

    nisam znala gdje bih stavila ovo pitanje, pa unaprijed oprostite, ako ovdje nije mjesta za to.
    dakle moje pitanje je: postoji li prirodna cvrsta biljna mast koja se moze mazati na kruh?
    inace uvijek koristim maslac, ali u zadnje vrijeme mi se intolerancija na laktozu pojacala i ne znam s cim bih zamastila svoju jutarnju krisku kruha. standardni margarin ne dolazi u obzir.

    hvala!

  2. #2
    n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010
    Postovi
    4,993

    Početno

    Slažem se s tobom da standardne margarine treba izbjegavati. U trgovinama zdrave hrane imaš bogatu ponudu organskih margarina s nehidrogeniziranim biljnim mastima, zaista ima raznih vrsta, izaberi koji ti po okusu i sastavu najviše odgovara. Pogledaj u bio&bio trgovini, gei...

  3. #3

    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Postovi
    632

    Početno

    ja ga zamastim sa maslinovim uljem i meni je to najukusnije.

  4. #4
    Ivana B-G avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Lokacija
    Vinkovci/Bec
    Postovi
    953

    Početno

    n.grace, hvala za info. mada mi te trgovine nisu blizu, mozda nadem tako nesto i blize.
    frost, da, imas pravo, ja nekad stavim mal bucinog ulja i malo sezama - mljac! ali za marmeldau mi to nije najbolja podloga.

    jeli netko mozda probao kokosovo ulje/kokosovu mast?

  5. #5
    n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010
    Postovi
    4,993

    Početno

    Draga Ivana, pogledaj web stranicu od biovege, odi na bio&bio - trgovine ekoproizvoda, dostavljaju na čitavom području RH, piše ti i koliko košta dostava s obzirom na udaljenost, čini mi se da nije skuplje od četrdesetak kuna. Imaš bogatu ponudu svega i svačega, hrane, kozmetike, kvalitetnih eteričnih ulja... Pogledaj!

  6. #6
    kalimero avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005
    Lokacija
    Slavonija-Bistrinci
    Postovi
    1,424

    Početno

    Ja bih prije prije pojela kruh sa pekmezom bez masne podloge nego što bi koristila biljno. U tom procesu proiz. prođe sve i svašta .

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •