imam brend nju sokovnik (avion, nema šta) i strašnu lavlju volju da prijeđem na što zdraviji način prehrane (ne samo ja, nego i moji muškići - dobro, najmlađi još ne ali preko maminog mlijeka, jel
). ono što trebam od vas jesu recepti najfinijih kombinacija, tipa ujutro natašte 2 mrkve 1 celer i 1 jabuka i sl.
imam neku namjeru doručak i večeru probati bar povremeno zamijeniti ovako nekim zdravim mixom pa je sva šarolikost receptića izuzetno dobrodošla. eto, navalite!!!
ps - nekoć sam nabasala na neku temu veanu za ekipu koja prakticira sirovu prehranu ali ne uspjeh ju ponovo iskopati, ako netko nađe ili zna o čemu pričam - pliz linknite mi ju![]()

) i strašnu lavlju volju da prijeđem na što zdraviji način prehrane (ne samo ja, nego i moji muškići - dobro, najmlađi još ne ali preko maminog mlijeka, jel
). ono što trebam od vas jesu recepti najfinijih kombinacija, tipa ujutro natašte 2 mrkve 1 celer i 1 jabuka i sl.
Odgovori s citatom
) plan je voća hrpu u sokovnik a onda zelenjavu u to štapnim mixerom - pa da vidiš, mile, zdravlja