-
sa 6 mjeseci je počela mamamamakati, ali bez razumijevanja. po stručnjacima je to i normalno , a nakon toga dolazi ka, ga , ba , ta itd. no moja je nakon 2 tjedna makanja prestala govoriti jer su zubi krenuli pa je samo mumljala, mmmmmmmm, kad su izbila ta dva bolna zubića eto je na uau, ma, ba, glj, jedan dan je rekla i miha i mljeko - naravno to je tak ispalo
odvalila sam se od smjeha!
bravo je pokazivala (tapšanje rukicama) na sve, to joj je baš bilo simpa, pa smo stalno tapšali i govorili bravo cca 2 tjedna, onda je počela mahati u prazno, skužila sam da maše pa-pa. pa smo i mi mahali s njom.
sve mi se čini da ona ustvari uči nas, a ne mi nju.
zna pokazati gumb na mojoj majci, i nos kad želi, kad joj kažem dođi i pružim ruke ona svoje podigne u zrak i čeka da ju primim, a kad ju presvlačim obavezno ju pitam očeš piškiti i ona se popiški - to dvoje nam je špranca još od njenog 2 mjeseca pa nije ni čudo da reagira.
Ali me fascinira kako svaki put ZNA da je papica gotova i čim vidi da sam stavila klopu na stol sva je van sebe i potrčala bi kad bi znala. Pero ždero.
a to se sve dešava od 6 mjeseca eto jučer napunila 9 mjeseci. još je dalek put do potpunog znanja, ali vesele me male stvari. Eto upravo je skužila kako puhati na nos pa sad šmrklji ima svagdje
i to je došlo spontano- krenula ona, ja ponovila kroz igru i to joj se zdopalo, sad se igra na pazlima i puše balončeke kroz nos
.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma