za desetak dana sam kuma na vjenčanju na koje vodim i svoju šestomjesečnu curku
sve više me brine kako ćemo to nas dvije odhendlati!
inače, živimo same i ona uopće nije navikla da ju drži bilo tko osim mene. tati je prije i dozvolila po 15-ak minuta ako sam joj ja na vidiku, ali zadnjih mjesec dana ni pod razno. dapače, počinje plakati čim netko pokaže namjeru da bi ju mogao uzeti...tako da je ta opcija u potpunosti isključena :/
Zelendan je bio test i njega smo iznenađujuće dobro preživjeli - punih 8 sati je bila u slingu s pauzama za dojenje kad sam ju vadila van i 2x po 15 min u kolicima. nije nijednom zaplakala...malo njurgala pred spavanac, ali bi zaspala u roku par minuta...jedini uvjet za princezino zadovoljstvo je stalna šetnjica, a to nije bilo teško ispuniti :D
ali vjenčanje je ipak sasvim druga situacija...sama ceremonija u crkvi traje 45 min. ok - u krajnjem ćemo šetati vani i vratiti se samo na potpisivanje dokumenta...ali nekako se nadam da će baš u to doba pajkiti u slingu pa ćemo svoje kumske obveze dostojanstveno izvršiti
bah...zbilja nam se trebaju zvijezde poklopiti da cijela večer prođe u redu...
a još nisam ni outfit odabrala...uf, nije me moglo zadesiti u gorem periodu...ili je!?
enivej, ima li netko sa sličnim iskustvom (vjenčanje i mala bebica) ili savjet što bi mi moglo pomoći da nam objema olakšam večer?