-
Hitno!Mijesanje Menopura?
Curke, molim pomoc, treba mi Hitno info jer se pikam danas u 13:30. Dr. mi je rekao 2 Menopura al se nesjecam dali mijesam jednu vodu(ampulu) s jednom otopinom ili jednu vodu s dvije otopine? Zvala sam Cito al se niko nejavlja...mislim da je sestra rekla jednu vodu s dvije otopine al nisam sigurna...malo vode u onoj ampuli za dvije otopine!?
Posljednje uređivanje od diana : 17.04.2010. at 09:52
-
Da jednu vodu sa dvije otopine, najprije usisaš vodu iz ampule pa je ubrizgaš u prvu otopinu izvučeš sve van i onda to u drugu otopinu izvučeš i pikneš
-
Hvala Mimi na brzom odgovoru, spasila si me, mm gleda u one ampule i tvrdi kako je jedna voda malo za dvije otopine, kao malo vode u onoj ampuli, pretpostavljala sam da ide jedna voda i dvije otopine al me on zbunio pa vise nisam bila sigurna, a jel se pika Menopur isto kao Gonal i Decap. , 45 stepeni ??
-
Evo samo da potvrdim da umirim tvog muža
dvije ampule Menopura sa jednom vodom i pikaš se tako po 45 stupnjava!
-
i ja potvrđujem malo sam zakasnila....
imaš pp
-
i ja potvrđujem!
ja mješala i tri otopine sa jednom vodicom!
-
Ja sam 4 otopine na 1 i pol vodu, a ako si davala gonala onda sve znaš
-
Hvala curke na brzim odgovorima, mijesamo za pola sata jednu vodicu s dva Menopura...danas i sutra 3 inekcije u isto vrijeme,gonal divota nista nepece, Decapaptyl pece, a Menopur..vidjecemo uskoro, ma vec sam se navikla na ove inekcije..
-
Ne kužim koje 3 inekcije u isto vrijeme?
-
Mimi, danas mi dr.rekao ovako 'danas i sutra ; 1 decapaptyl, 2 gonal i 2 Menopur', sestra kaže u jednu stranu stomaka gonal, u drugu menopur a decap. tu negdje okolo. I sve 3 inekcije pikati u 13:30...al ovo je samo za danas i sutra i onda stoperica sutra u 21:00, vaginaleta u Ponedeljak prije spavanja i u Utorak rano punkcija.....kod mene se to bas 'razvuklo'..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma