neki dan vozim Edi u kolicima, a nekakav pacijent sa balkona bolnice meni dobacuje "mamaaaaaa"![]()
neki dan vozim Edi u kolicima, a nekakav pacijent sa balkona bolnice meni dobacuje "mamaaaaaa"![]()
U poslednje vreme stalno dobijam komplimente od ljudi koji me nisu dugo videli u smislu kako sam ista vec deset godina (sad mi je 36). A i razveseli me prvi jutarnji pogled nekoliko zavidnih koleginica kada se ujutro pojavim na poslu koliko-toliko odmorna i sredjena. Tezinom, kozom i grudima sam zadovoljna. Izgleda da samo ja primecujem nove borice oko ociju, pokoju sedu u kosi ... i to me uopste ne nervira! Kako neko rece , osecam se ponosno i ispunjeno sto sam mama i to me, cini mi se, prolepsava bolje od svakog tretmana lepote. Jedino sto bih promenila je garderoba, ali to ce vec teze ici pored ove dve male pomodarke kojima sve zivo treba...
Cure, ako se hoćete utješiti, u novom Studiju (prilog Jutarnjem u petak) imate sliku trbuha pooooznate glumice koja nije rodila i sigurno je cijeli dan u teretani. Mislim da je str. 24. Toliko, da se utješite. A je neću reći tko je da ne vele da tračam (nije domaća, mogu onda?).
Cameron Diaz.
Hajmo sad svi slike u kupacem na sunce! aL PIKAJU SE SAMO ONE POSLIJE UDAJE..PARDON PORODA.
Ups....slucajno pritisnuh caps
Nisam isla na more poslije poroda....nemam. :/
moje ste vec vidili![]()
a to sto se ne vidi na njima najbitnije sta me briga![]()
Ti si osvjetlala obraz...nego ja hocu ove sto se hvale "gore". Jedino je Josie pokazala kupaci al ona se ne pika, tek joj je 25.
ja ista kao prije, iz rodilista izasla s 2 kila viska.
sad, posto dojim, samo su mi grudi malo povece, ali ostala sam ista kao i prije nego sam zatrudnila.
još pojma nemam koliko imam kila, nisam stigla i nije mi trenutno važno (rodila prije 4 dana) - trbuščić imam, ali mi ne smeta, riješit ćemo to
i osjećam se high, ma baš ono lijepom mamastom
Ja sam se iz rodilišta vratila sa 2 kg manje nego sam imala kad sam zatrudnila, trbuh se skoro vratio u svoje stanje prije trudnoće (dobro nije baš tako čvrst), cike, hm navodno je najmanji grudnjak za dojenje 75, a meni je komotan (sa jastučićima), jučer mi susjeda kaže "A kaj ste vi uopće bili trudni?!". :/
Frida !!!
Ja se danas vagala - otišlo 7 kg, još viška 8
Trbuh mekan i poveći, cike veće nego ikad (ajde bar neki plus)
Nadam se da ću doć u normalu kroz par mjeseci