-
Osip nakon posjeta Areni Zagreb
Tražim staru temu koja je bila aktivna nakon predstave Disney on Ice nakon koje je više nas primijetilo osip kod svoje djece, no ne mogu je pronaći. Uglavnom, tada je zaključak bio da je to bilo slučajno, da je vjerojatno u pitanju bio neki virus koji je tada kružio među djecom.
Međutim, meni se čini da teško da može biti slučajno ako se dogodi dva puta. Od Disneyja nismo bili u Areni do subote kad smo bili na dinosaurima i D. se jučer opet osipao!
Na isti način. Ima li vas još?
-
Nevjerojatno!
Mi smo bili isto an Disney-u i Dinosaurima, ali nije dobila nista.
-
Ma bolje da nije.
Danas osipa skoro više nema, srećom. Jako neobično.
Moja je teorija da tamo ipak postoji nešto na što dio djece reagira. Jel to prašina ili onaj dim što ispuštaju za vrijeme predstava ili nešto treće, ne znam, ali sad sam uvjerena da nije slučajnost, barem što se nas tiče.
-
Moj je bio na Disney-u i dinosaurima i nismo primjetili nikakav osip niti ništa drugo.
-
moje su se obje osule nakon Disneya, tako da sam sad u čudu... možda ipak ima nešto u toj areni
-
mi smo bili na dinosaurima sa djecom i nikom nista s tim da je mlade dijete tek 14 mjeseci
-
evo, moje starije dijete se vratilo iz Arene s košarkaške utakmice s osipom. Sva sreća da čitam forum, pa sam odmah "dijagnosticilara" problem jer mu je tata rekao da je to sigurno od čipsa.
Sumnjam da je slučajno, jer mi posjećujemo razna mjesta, a do sada nikada ništa.
-
Tek sam sad vidjela posljednji odgovor. Ajde, da ne ispada da sam luda ili da umišljam 
Neobično. Srećom prođe za dan-dva i ne svrbi.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma