Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: beba od 4 mjeseca i proljev

marčelina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno beba od 4 mjeseca i proljev

Molim iskusne mame da savjetuju!Eto nisam pametna što da radim...maleni je jučer imao 4 mekše stolice,čim bi počeo jesti -plač.Jedva bi pojeo svaki obrok-na adaptiranom je.Inače i kašlje,bili kod ped.u petak-prehlada pa mu je dao poola žličice prospana 2 puta dnevno.E sad,na prospanu piše da nuspojava može biti i proljev pa mu od jučer nisam dala prospan.Sinoć sam mu dala svojevoljno posebnu formulu kod proljeva i jeo ali se poprilično nagutao zraka jer koristim dudicu koji ima rupu za gustu hranu-sljedeća manja je za mlijeko kroz koju specijalna formula ne teče.Jutrošnja stolica puluzelena,isto mekša.Doma nisam imala rehidromiks pa mu nisam ni davala čaj-koristim čaj za probavu,inače ima grčeve.Ne znam jesam li što zeznula,ped. radi popodne.
    Posljednje uređivanje od sirius : 19.04.2010. at 11:41 Razlog: obrisala sam imena formula i dudica , u skladu sa pravilima Foruma

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Dobrodošla na Forum.
    Obrisala sam ime formule iz tvog posta u skaldu sa prvailima Foruma.
    Inaće, koliko ja imam iskustva nama je stolica na posebnoj formuli koja se koristi kod zatvora i proljeva uvijek bila zelenkasta.
    Za proljev najbolje pitati pedijatra , može biti od sirupa, ali se stolica može činiti kao proljevasta i kod velike količine sluzi ako je beba prehlađena.

marčelina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Hvala Sirius,nadam se da će ped.popodne ipak riješiti problem.Ispričavam se zbog imena formule protiv proljeva!

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

moj M je bio otprilike te dobi kad je imao ne toliko proljev koliko česte sluzave stolice, pred to je bio prehlađen. Pedica kaže da je to moglo biti od sluzi koju nije iskašljao ili od antibiotika koji sam ja prije toga pila. Također sam mu davala pro life i po preporuci ljekarnika popila sam ga i ja. Ne kažem da mu to daš, hoću reći da se pijenje lijekova zna odraziti na stolicu. U svakom slučaju pedica će ti reći što dalje.

marčelina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Hvala,baš me zanima nakon vaša dva slična odgovara što će mi ped.danas reći!

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Isto kada je M.imao proljev davala sam mu prolife.Nama je to pomoglo svaki put.I proljev je trajao cca 5-7 dana.Samo treba što više tekućine i proći će.Naravno i kod pedijatra na pregled.
    Posljednje uređivanje od Cocolina : 19.04.2010. at 13:25

marčelina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

evo me,komp. nije radio...Uglavnom,bili kod ped.-samo kašlje,nije bronhitis,i dalje uzimati formulu protiv proljeva,za kašalj ukinuo prpspan u nos i dalje kapi.E sada kod njega i dalje zelene stolice,3-4 dnevno,grozno kašlje,ne može iskašljati jer je suho.na prsa mu stavljam mucoplantov balzam a u nos kapi i vać sam zabrinuta da se ovo ipak ne pretvori u bronhitis jer mu je gore.Imate li kakav savjet kako da mu smanjim sluz iz prsa jer sam pomalo već šiznuta od svega!!!

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

srećom nikad mi nije bio tako bolestan ali znam da bi moglo pomoći i spavanje na povišenom, nama je krevetić od rođenja tako da je podnica na onom kraju gdje je glava jednu "stepenicu" više nego noge. sretno i brzo ozdravite!

marčelina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Hvala na podršci ali eto od jučer ima bronhiolitis pa sam kupila babyhaller i dobila pumpicu sa ventolinom pa ga inhaliram,a dala sam i stolicu na pregled pa ćemo vidjeti za nekoliko dana kakvo je stanje!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •