-
Nadja je rodjena sa 3050g a otpustena iz bolnice sa 3020g. Ona je jednostavno tamo toliko plakala da su oni nju stalno kljukali adaptiranim i ona nije nista izgubila. Kad su mi je donosili na podoje bila je uspavana i nije htela da sisa a stalno je bljuvala velike kolicine ad.
I onda smo dosle kuci i ona je sisala 3h pa 3h spavala. Bukvalno je 3h u komadu znala da vuce, mulja, malo dremne ali ne pusta sisu i tako u krug.
Posto joj je sa 20 dana sva robica vel. 56 bila ogromna, izmerimo je mi a ono 3250g. Ispalo je da je dobila tek 200g. E sad, ona je sve vreme fino piskila, a kakala onako, 2x dnevno, retko 3x. I onda sam ja pocela sa kompresijama jer sam zakljucila da je premala i preslaba da vuce ono zadnje mleko. I za nedelju dana je natukla jos 450g.
Na kontroli je imala 3700g i pedijatrica je rekla da je 700g za mesec dana odlicno!
Tako da mislim da ne moras da se bojis kontrole, 900g je odlicno, dete lepo piski i kaki. A ako bas naletis na dr kome je to malo pa preporuci dohranu - ignorisi slobodno jer ti dete sasvim lepo napreduje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma