Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 55 od 55

Tema: Isključivo dojenje i dobivanje na težini

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja starija kćer je dobila 470 g u prvih mjesec dana. sve drugo je bilo ok, tako da sam je nastavila isključivo dojiti i nisam ni pomišljala na adaptirano.
    meni je kilaža bila i ostala skroz nebitan faktor.

Žabica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

i moja je dobila šlaufiće i nema vrat nego podbradak
    iako kad gledam drugu djecu moja je nekako štrkljasta naspram većine.

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Curke plizzz pomagajte jer polako postajem očajna i nesigurna u svoje dojenje. Malena ima skoro 3 mj. i u zadnjih mj.dana dobila je oko 200 grama ( sada 4650). Prije je htijela biti na ciki konstantno ali sada sve manje, i moram je stavljat pospanu na cicu jer inače okreće glavu i neće.kako je pospana pocica kada je letdown, a kasnije brljavi.... mislim da i zbog toga imam manje mlijeka jer ona ne traži više,cice su mi mekane i nemam dojam da se najede. kao da joj je i ono malo dovoljno, kao da je sita a opet svako malo okreće glavu kao da nešto traži,a kad joj ponudim neće. Najgore je popodne, imam dojam da ne pojede ništa, a vaga to i potvrdi,zna i po obroku 30 pojesti,katastrofa malo.Znam da vaga ne pokaže točno skroz, ali okvirno....
    Neznam što da radim, kako da je natjeram da više jede,mršavica je skroz, na trbuhu samo koža od nje...
    Nadohranu pljuje i ne želi niti na bočicu niti sa žlicom...
    mislim da mi nikada nije dala do znanja da je gladna, ili ja ne kužim, piški ok, kaka svaki drugi,treći dan, raspoložena je,ali opet 200 grama baca u depru....
    znam da je puno tema u jednoj,i možda sam fulala post,ali treba mi ohrabrenje
    Da nije bubana....ima sluzi u grlu, ali niš na nos ne izlazi i pipaju joj se limfni čvorovi, ali to je skoro od rođenja, pedica je rekla da je ok ako ne rastu i da znaju dugo biti prisutni.
    Imamo sistematski za tj.dana i sigurna sam da će reći da uvedemo nadohranu, i onda kako je prisilit kad neće, ufff

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Moramo se pohvaliti, jos koji dan i imamo 6 mjeseci uspjesnog iskljucivog dojenja.
    Takodjer smo prolazili strahove od premalog dobijanja na tezini, jer od navrsenog prvog mjeseca, bebač dobiva samo po 400 ili 500 grama mjesecno. No buduci da je s njim sve ostalo u redu, nikad nismo posezali za nadohranom, iako je bilo i takvih tuđih komentara. Jednostavno je mrsavko, ne mogu sve bebe biti u nekim tablicama prosjeka.
    Eto, bas smo sretni
    Posljednje uređivanje od S2000 : 07.12.2010. at 15:16

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

curke i ja sam malo zabrinuta. mali će sad skoro 5 mjeseca i isključivo je na dojenju i ja bi da tako i ostane još neko vrijeme, ali u zadnjih tjedan dana stalno hoće ciku, svakih 2 sata ponekad i sat. po noći smo od jednog hranjenja došli na 4. s težinom je za sad sve ok, jel moguće da je to zbog zubića? imam dojam da ga to zeza, jer inače je ok, nije cendrav ni nervozan ( osim kad ga uhvati zub, pa plače i gura šakicu u usta). Uglavnom mene hvata panika da mu je premalo mlijeka.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •