Pokazuje rezultate 1 do 50 od 201

Tema: proslave rođendana i pozivanje djece iz vrtića

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Lubica prvotno napisa Vidi poruku
    Na jesen je tek krenuo u tu novu vrtićku grupu. Prvi rođendan u novoj vrtićkoj grupi ćemo slaviti ranije ove godine, prije raspusta u lipnju ( ali dotada će se izredati svi dječji rođendani....). Do sada, dakle nije bilo prilike nikoga pozvati.
    Ja bih rekla da je odgovor i u ovome. A. je prošle godine bio u najmlađoj "podskupini" u novoj grupi, i nisu ga zvali na rođendane, a ove godine je već situacija drukčija, pa se "naslavio", pogotovo jesenas.
    Mene više muči kako ćemo riješiti njegov rođendan, jer bi on, naravno, slavio sa što većim društvom, stan nam je premali za puno djece, a igraonice su mi odbojne (bar ona u "Kiki" gdje se slavi već po defaultu)

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Mene više muči kako ćemo riješiti njegov rođendan, jer bi on, naravno, slavio sa što većim društvom, stan nam je premali za puno djece, a igraonice su mi odbojne (bar ona u "Kiki" gdje se slavi već po defaultu)
    Možda slavlje na otvorenom? Mi tako slavimo T. rođendan i bude nam odlično. Do sad je bilo jednostavno jer smo zvali djecu nevezano za vrtić, obiteljske prijatelje. Ovo ljeto ne znam kako ćemo, on priča puno o rođendanu (u srpnju!) i koga će sve pozvati, a roditelje uopće ne poznajemo. Osim toga, i ja, kao i dani1, imam traume od rođendana i nedolaženja jer sam ljetno dijete pa mi je unaprijed krivo zbog razočarenja...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •