-
već danima razmišljam o ovoj temi!
i onda mi je jučer MM kaže da je išao po ćupi u vrtić i vidi ju kako stoji kraj vrata i gleda u parkić preko puta kako se djeca igraju, roditelji su ih pokupili i sad se još malo druže u parku....i tako ona sva tužna kaže tata i ja bi išla u parkić....a nama se žuri....
srce mi se slama...
naš raspored je full glup...ja dosta daleko radim tako da rano krećemo od kuće, ostavljaju mene na tramvaju oko 7, pa mala u vrtić i MM na posao. onda trči po nju, dođe oko pola 5, i žure se po mene i doma smo tek oko 5.15.
tako da ja roditelje uopće ne poznam, a MM isto rijetko koga vidi jer je ćupi stvarno skoro najduže u vrtiću, prva dođe i zadnja ode!
i još je ljetno dijete tako da je prošle godine vrtićki rođendan proslavila u mješanoj grupi.
i sad vidim da se ta djeca druže, da se ti roditelji međusobno poznaju...samo mi nismo u toj ekipi 
onda još dođemo doma, a ona gine za malom susjedicom koja ima malog bracu pa je trenutno bratstvo važnije od prijateljstva...
baš sam sva tužnoa zbog toga svega...
dakle, ne nudim nikakvo rješenje Lubica... samo se jadam...
-
Osoblje foruma
i da jos dodam, ne bi nikad zvala cijelu grupu na rodjendan. proslavi rodjendan u vrticu u skladu s vrtickim pravilima. ne kuzim zasto bi svi morali biti frendovi. pa ne zovem ni ja sve kolege s posla na proslavu svog rodjendana doma. i sad bi se oni trebali osjecati zapostavljenim?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma