ajde ne jadaj se, kad god pozelis mi smo vam na raspolaganju, a znam jos par ljetnica koje su takodjer tu
sto se tice slavljenja rodjendana, moram priznati da je BC bio prvi put pozvan prosle godine na jednu proslavu. ja se iznenadla. bio je sretan jer je rijec o njemu jako drago klincu.
na BC-ov rodjendan smo iz vrtica pozvali 2 ili 3 klnica iz grupe. zelio je i jednu curicu, ali ona se odselila, pa je nismo mogli pozvati (ne poznajem joj roditelje).
a sto se tice poznavanja roditelja, ja sam ih sad tek od ove jeseni pocela bolje upoznavati, jer su klinci krenuli na engleski. pa svi dolazimo po njih u isto vrijeme. onda oni zele setati, kroz zimu su se zeljeli kod nekoga igrati.
iz balerinini grupe nikoga ne poznajem. niti jednu mamu. prica vise manje o 2-3 klinca. tako da sve to u vezi rodjendana mislim da lagano sazrijeva kroz neko vrijeme. takodjer ovisi koliko dugo su klinci vremenski u vrticu. jer oni koji odlaze ranije na njih oni gledaju kao neke koji nisu tu cijelo vrijeme. uvijek ih tako etiketiraju. a da znas ona ti ne spava odlazi prije toga.