prije nekih godinu dana filip je dolazio iz vrtića i govorio da se dogovorio s vidom i karlom ovo i ono i bio silno nesretan jer sam ju ja obješnjavala da se mame moraju dogovoriti i da nije dovoljan njihov dogovor. inače sam ja od nedruštvenih mama, ali mi je bilo baš jako žao pa sam napisala pismo: draga karlova mama, filip bi se jako volio naći s karlom u parku... i zamolila tetu da to objesi na panou. par dana ništa, i onda sam ja zavikala za nepoznatom ženom: karlova mama!!! i sve smo se dogovorile. filip je bio čak i na karlovom rođendanau. poslije smo se našli i s vidom, a vrhunac druželjubivosti mog sineka je odlazak u mcdonalds rođendan jednom trećem dečku iz grupe. inače do tih rođendana išli smo samo na rođendane djece naših prijatelja. kad sam išla doma kod potpuno nepoznate obitelji i kafenisala s mamom s kojom se skoro i ne poznam (kišni dani) bilo mi je poprilično teško-ali otvorilo mi je oči zašto je moje dijete nedruštveno i koliko moram ustrajati na njegovim prijateljstvima.
i ja sam ljetno dijete, ljetna žena, moj rođendan a svi na moru.