Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: sluh-provjera?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Uh, super.
    Sad samo ne znam da li da tražim privatnika koji to radi (valjda svi?) ili da čekam još dva tjedna na termin u Vinogradskoj.... Užasno me plaši to što me slabije čuje i od sveg srca se nadam da to nije jedna od onih stvari u kojima je svaki sat bitan

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Mrvna prvotno napisa Vidi poruku
    Uh, super.
    Sad samo ne znam da li da tražim privatnika koji to radi (valjda svi?) ili da čekam još dva tjedna na termin u Vinogradskoj.... Užasno me plaši to što me slabije čuje i od sveg srca se nadam da to nije jedna od onih stvari u kojima je svaki sat bitan
    Nemoj se bojati, vjerojatno nije toliko strašno...

Da je neka akutna upala kod koje je svaki sat bitan, dijete bi ti urlalo od boli i završili bi na hitnoj prije nego ja završim ovaj post.

Vjerojatno ti je u pitanju oteklina unutarnjeg uha koja će se povući kad se riješi upala grla. Drugi mogući uzroci su cerumen (pa ćeš s djetetom ići na ispiranje - nije bolno, ali treba par dana prije ispiranja kapati da se naslage otope). Može biti i treća mandula ili sve tri mandule - tako je bilo kod mog starijeg sina. Dobro da idete otorincu - sve ćeš tamo doznati i riješiti, ako ne baš odmah, onda u 2-3 navrata. Ako dijete nema bolove, 2 tjedna nije predugo čekanje na pregled. Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •