-
Plus taj moment - gdje i kad će te uhvatit to obilno krvarenje s "ispadanjima" dijelova (nije to kod svakog jednako bolno, niti obilno, ali to je obično neki opis liječnički da je čišćenje završeno) - da li na poslu, s kolegama, doma, kad si sama i sl., u vožnji, a, taj dio je neupravljiv...
Tako da, promisli o svemu, informiraj se o obje opcije, i pokušaj vidjet što bi za tebe bilo najbolje i što ti je prihvatljivije.
Evo još informacija: nakon kiretaže, u pravilu, treba proći tri ciklusa da se može opet u nove pokušaje, a menstruacija dolazi, prema literaturi, od 40-60 dana nakon kiretaže, nekome prije, nekome poslije.
I tijela različito fizički reagiraju. Evo, meni je dulji oporavak bio nakon blagog načina rješavanja polipa (dabrostonima, da bi sve samo iscurilo vani), nego nakon ful "interventnog" rješenja - histeroskopskog odstranjivanja. U prvom slučaju sam u outu od pokušaja začeća bila 6 mjeseci jer su mi dabrostoni zbrčkali hormone, pa sam morala na antibebi, a 3 mjeseca nakon histeroskopije zatrudnjela.
Sretno!
Posljednje uređivanje od ina33 : 19.04.2010. at 16:32
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma