Napokon se pojavio plus na kućnom testu za trudnoću, ali radost nije dugo trajala jer sam primjetila obilan smeđi iscjedak prije tri dana. Javila se na hitnu u Merkur (svaka riječ hvale doktoru i sestri koji su me primili), tamo mi je doktor utvrdio trudnoću od 7 tjedana prema zadnjem danu m (ciklusi su neredoviti). Gestacijska vrećica promjera 8,5mm unutar koje se prikazuje žumanjčana vrećica promjera 4mm. Plod dakle još nije vidljiv. Danas sam počela puno krvariti (svježa krv s ugrušcima) i bojim se da bebice više nema... Za dva sata idem na pregled svom ginekologu. Užasno me strah da će me poslati na kiretažu, toliko me strah da mislim da ću se onesvjestiti od straha. Naime kiretaža mi je trauma s pripravničkog, kad se sjetim onih jadnih žena, ma užaaas. Sada me zanima da li se ikako može izbječi kiretaža s obzirom na tjedne trudnoće, ili barem pratiti kako se odvija samo čišćenje maternice... a da me na taj prijedlog doktor ne proglasi neuračunljivom??? Joj ma tak sam sva jadna i žalosna...