Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 57 od 57

Tema: visok FSH????

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

može li mi tko iz svoga iskustva rastumačiti nalaz. vrijednosti hormona su vrlo velike i moja dr kaže da upućuju na preuranjenu menopauzu. FSH iznosi 97.4 ; LH 18.26 ; E2 135. napominjem da ostale simptome (navale vrućine, debljanje i sl.) nemam. imala sam Mirenu 3.5 godina i ovo je nalaz nakon njenog vađenja, za što dr kaže da ne može utjecati (može li?). ima li tko kakva slična iskustva? hvala .

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ajde Lutonjice uz svoje nalaze napiši još i jedinicu i referentne vrijednosti. i naravno svoje godine.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

LutonjicaT, svakako napravit AMH (Vinogradska ili VV, neovisno o danu ciklusa), ponovit hormone i UZV pregledat jajnike (izgled, veličina) pa onda dalje razmišljat.

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Lutonjice, napiši nam i koji dan menstrualnog ciklusa si vadila krv za pretrage hormona.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Lutonjice, napiši nam i koji dan menstrualnog ciklusa si vadila krv za pretrage hormona.
    (ipak se nadam da se podrazumijeva da su od 2.-5. dana)

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    LutonjicaT, svakako napravit AMH (Vinogradska ili VV, neovisno o danu ciklusa), ponovit hormone i UZV pregledat jajnike (izgled, veličina) pa onda dalje razmišljat.
    x. Znam žena s FSH-om 100 (igrom slučaja, na hormonskoj nadomjesnoj terapiji, jedna je, ne razmišljajući uopće u trudnoći, ostala trudna i rodila), ali to bi se kretalo prema toj dg. Sumnjam da je mirena na to utjecala.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 23.01.2012. at 09:47

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

hvala na odgovorima. imam 40 godina. ne znam koji dan ciklus je bio u pitanju jer mi je odmah nakon postavljanja Mirene menstruacija prestala (nije uopce bilo nikakvog krvarenja ni jedan mjesec svih 3.5 godina koliko sam je imala), a niti nakon vađenja Mirene se nije pojavila pa me je zbog toga dr uputila na provjeru hormona.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •