Pokazuje rezultate 1 do 50 od 57

Tema: visok FSH????

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

crvenkapice77 ja sam zatrudnila sa FSH 12,4, a sad nakon poroda mi je 7,5. (Ali gleda se max zabilježeni). Puno je bitnije kako reagiraš na stimulaciju.U ova 3 AIH-a si imala po koliko folikula?
    Nemaš razloga za brigu samo zato šta je FSH preko 10. Rađale su se ovdje bebe i kod puuuno većih FSH.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Evo da se javim. Moje vrijednosti fsh ako se dobro sjećam bile su iznad 15 pa do 19,8, uglavnom većina oko 18. Broj antralnih folikula katastrofa, na stimulacije uopće nisam reagirala, a pod kraj kad bi u prirodnom ciklusu došla na uzv nije bili folikula već cista. Uputili su me na neke druge alternative, posvojenje i sl. jer osim ovog tu je još bio i loš spermiogram. Uvijek sam bila uvjerena u to da za bebu treba samo jedna js, naravno povremeno sam se i pokolebala, ali da skratim priču, već godinu i pol MM i ja smo MAMA i TATA malom, prekrasnom, plavom, živahnom, bebaču kojeg smo dobili prirodnim putem kad smo digli ruke od svega. Tako da, cure moje, dovoljna je samo jedna - a niti fsh niti AMH niti broj antralnih folikula ne mogu dokazati sa 100% sigurnošću da nema niti jedne!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Baš lijepo eszter.
    Ja imam isto visoki FSH ali AMH mi je zadovoljavajući no svejedno ne mogu u stimulaciju dok se bar malo ne snizi (ispod 15) a mislim da mi se od silnog stresa jer sam paničarila kao Crvenkapica otprilike samo povećao od 11 do 15 i nešto u samo mjesec dana, eto i na kraju ispalo da mi rezerva jajnih stanica nije još pri kraju
    Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 20.04.2010. at 14:24

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja ponovo s mozda glupim pitanjem, ali ako koja cura zna dobro bi mi dosla inf (pa makar losa). FSH mi je nakon terapije s Primolut nor tabletama skocio na 21, a sada na 23. Perije sam imala normalan FSH, a visok estradiol (i do 1800). Citala sam da je to u vezi. Medutim progesteron je visok pa me zanima da li to ipak znaci ovulaciju (nadam se). Taj mjesec je LH traka bila neg...hvala cure

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •