Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: Vrtići Gajnice

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno Vrtići Gajnice

Drage mame kojima djeca idu u gradski vrtić u Gajnicama - lijepo vas molim da napišete par riječi o tome kako ste zadovoljne, pritom me pogotovo zanimaju jaslićke grupe.
    Na stranici grada Zagreba sam našla samo podatak da imaju 4 podružnice i da im je sjedište u Ulici hrvatskih iseljenika 6. Da li možda znate na kojim adresama su njihovi ostali objekti?
    Unaprijed se ispričavam ako ovakva tema već postoji - ja ju nisam uspjela naći u pretražniku.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Naš je mali bio u Gajnicama i to u centali, H. Iseljenika 6.
    Drugi su u Kerestinački žrtava ( kod placa Gajnice), treći Marles ( Peruanska), čettvri ( Podsused Blanje).

Centala ima kao 4 jaslica+ 4 vrtića, ali čak i mlađu vrtičku ponekad znaju staviti u dio za jaslice. To su dvije zgrade, imaju veliki zajednički park, u kojem ima dosta hlada ( i dosta igrački). Kuhinja je u centrali i vozi se na druge lokacije. Jedina velika prednost Gajnica je da su u biti 3 vrtića na radijusu od 150 metara, pa gdi te stave sve ti paše ( naravno osim Blanja, ali tam stave samo domoroce iz Podsuseda), ( za razliku gdi smo sad jer idemo na dio koji je udaljen od centale i našeg boravišta samo 1.5 km). Njemu su tete bile Magali i Višnja, zdrastvena je OK.

Prošlu jesen su proširivali Marles , tak da bu od jeseni dobil još cca 3-4 grupe.

Sad dal ti spadaš u gajnice, inače na drugom kraju Kerestinačkih žrtava ( takm kod Toplane i zelene zgrade) je područni vrtić od Vrapča, koji ima centralu blizu bolnice Vrapće, i još jednu filijalu kod DZ Vrapće+ RIZ

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ma mi upravo i jesmo u Vrapču, ali sam saznala da je tu kod nas velika gužva s dugim listama čekanja, a paralelno sam čula ovo što si mi i ti sad potvrdila - da se u Gajnicama otvara par novih grupa. Zbog toga se sad malo hoću informirati o vrtićima u Gajnicama pa možda da se i tamo prijavimo.
    Uglavnom - da li sam dobro shvatila - vi ste u Gajnicama bili zadovoljni ali ste se preselili pa zbog toga više niste u tom vrtiću?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mi smo se selili u drugi kvart, i uzeli klince da ih ne navlačim po autobusima i autima, već sve rješimo pješice i to mi je 5x bolje. Inače prošlegodine je U Gajnicama ostalo neupisano oko 200 klinaca, tak da baš i nisam sigurna da buš ti tam dogila mjesto ( jer mi frendica nije dobila mjesto za 3. klinca koji je tad imao već 3. godine). A i manja gužva je u Vrapću ( moja je sister tam bez problema dobila mjesto, a u Gajnicama nije nikak mogla, istina ona je nakon fgodinu-dvije i počela živjet u Vrapću pa joj je toi dobro došlo), tak da neki Gajničani znaju otići u Vrapće, zaboravih, imaš još jedan vrtić u Vrapću, Gornje Vrapće nekih 3-4 grupe( ostatak je prostor koji se iznajmljuje DV Špansko- tam se voze klinci iz DV špansko)

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Jao znači i tamo je takva grozna lista čekanja... Slična je situacija i u Vrapču - možda je bilo bolje, tj. lakše upisati dijete dok nije bilo RIS naselja - izgrađen je uz RIS i nov prekrasan vrtić ali on na žalost ne pokriva potrebe tih novih zgrada (jako puno mladih ljudi i jako puno male djece, a malen vrtić). U svakom slučaju, hvala na informacijama. Preostaje nam valjda samo da se prijavimo i čekamo...

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

podižem
    ima li u Blanjama jaslička grupa?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

a jel ti teško prošetat do tam da vidiš ili nazovi centalni u Hrv.iseljenika 6

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

pozdrav majkama iz gajnica i okolice. ova mi je tema vruća, jer smo naravno odbijeni u gradskom vrtiću. nemamo druge opcije nego upisati dijete u privatni, pa me zanima; je li netko upisao dijete u novi dv košnica u sklopu crkve u Gajnicama (medpotoki)? ta mi lokacija najbolje paše, cijena je 1200 kn,vrtić je nov,pa mi je jasno da nema iskustava,ali možda koja nova informacija?
    čula sam za njih preko susjede, koja je čula u crkvi, jer im je crkva iznajmila prostor i park iza crkve....ali nije vjerski vrtić....?

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

tamo imas jos jedan privatni vrtic u Dubravici...eh da me ubijes ne znam kako se zove....u novoj je zgradi....probajte se malo provozati ....to je i tak 5 min od medpotoka

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

sad sam se sjetila , pa jedna moja poznanica je radila u tom vrticu leptiric-lu....ugl. jako losa iskustva su sa tim vrticem...navodno da rezu djeci obroke...umjesto 70 , naruce 50 pa im to podjele......ljudi nisu bili zadovoljni...masovno ispisuju djecu iz vrtica a nemaju adekvatan kadar....zaposljavaju pripravnice koje po zakonu ne moraju platiti , pa tete staln mjenjaju....gle to sam ja cula...eh sad jel to tocno ili ne , ne znam.....i ja sad muku mucim kam cu sa djecom za godinu dana

Tami25 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj bonizg prvotno napisa Vidi poruku
    tamo imas jos jedan privatni vrtic u Dubravici...eh da me ubijes ne znam kako se zove....u novoj je zgradi....probajte se malo provozati ....to je i tak 5 min od medpotoka
    Limač

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

eh da limač

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Zapruđe,
    Kao što si i sama rekla, DV Košnica se tek otvara na jesen tako da nitko još nema iskustva. A što se tiče općenitih informacija: dobro si čula - vrtić nije vjerski nego je samo u prostoru crkve, trenutno se još uvijek uređuje tako da ne možeš ni vidjeti kako će to u konačnici izgledati (samo raspored i veličinu prostorija). Ako se odlučite treba platiti kaparu od 500 kn (koji se oduzimaju od prve rate kad dijete krene u vrtić).
    Website s još nekim osnovnim informacija je: http://www.dv-kosnica.hr/
    Cure su ti već napisale koje su druge opcije što se tiče privatnih vrtića u okolici, osim Limača i Leptirića Lu imaš još i vrtić Kućica. Za svaki taj vrtić će ti se naći glasovi za i protiv, ja sam npr. čula od nekih mama pozitivna iskustva za Leptirić Lu (za razliku od ovog što piše Bonizg), vjerojatno su i zahtjevi nas roditelja različiti a ja mislim i da dosta ovisi o teti koja vodi određenu grupu. Moj ti je savjet da osobno obiđeš vrtiće koji ti odgovaraju po lokaciji pa sama doneseš odluku. Konkretno što se tiče Košnice primaju roditelje na razgovor i u večernjem terminu.

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

JA nemam pojima samo znam kaj mi je pricala osoba koja je tam tadila , na kraju joj dopizbiiip i dala otkaz.....moji se jos nisu niti rodili

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj frnjok prvotno napisa Vidi poruku
    Zapruđe,
    Kao što si i sama rekla, DV Košnica se tek otvara na jesen tako da nitko još nema iskustva. A što se tiče općenitih informacija: dobro si čula - vrtić nije vjerski nego je samo u prostoru crkve, trenutno se još uvijek uređuje tako da ne možeš ni vidjeti kako će to u konačnici izgledati (samo raspored i veličinu prostorija). Ako se odlučite treba platiti kaparu od 500 kn (koji se oduzimaju od prve rate kad dijete krene u vrtić).
    Website s još nekim osnovnim informacija je: http://www.dv-kosnica.hr/
    Cure su ti već napisale koje su druge opcije što se tiče privatnih vrtića u okolici, osim Limača i Leptirića Lu imaš još i vrtić Kućica. Za svaki taj vrtić će ti se naći glasovi za i protiv, ja sam npr. čula od nekih mama pozitivna iskustva za Leptirić Lu (za razliku od ovog što piše Bonizg), vjerojatno su i zahtjevi nas roditelja različiti a ja mislim i da dosta ovisi o teti koja vodi određenu grupu. Moj ti je savjet da osobno obiđeš vrtiće koji ti odgovaraju po lokaciji pa sama doneseš odluku. Konkretno što se tiče Košnice primaju roditelje na razgovor i u večernjem terminu.
    frnjok, hvala na savjetima
    bila sam pogledati sve i odlučili smo se za Košnicu, iako se tek uređuje. najviše zato jer je prostor velik a lokacija mi super paše. dali smo tu kaparu, ali će nam odbiti od prve rate za 9. mjesec. sviđa mi se i što imaju veliki park (ona livada iza crkve)
    evo, riješili smo taj problem, nadam se najboljem

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Pozdrav!

Može li netko napisati kakvi su noviji dojmovi o Košnici? Možda ti, Zapruđe, ako ovo pročitaš? Hvala svima unaprijed.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj IvanaDJ prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav!

Može li netko napisati kakvi su noviji dojmovi o Košnici? Možda ti, Zapruđe, ako ovo pročitaš? Hvala svima unaprijed.
    Hej oprosti, dugo nisam bila na forumu.
    S vrtićem smo super zadovoljni, toliko da nismo niti predali molbu za gradski vrtić. Cijela priča mi se toliko sviđa, dijete mi je sretno i napreduje odlično. Nadam se da ti odgovor nije stigao prekasno?

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

vidi se da nisam dugo bila na forumu - napisala sam ti odgovor, ali se ne pokazuje na stranici
    S Košnicom smo prezadovoljni, dijete dobro napreduje, veselo je i rado ostaje u vrtiću.
    Uvijek je čist, hrana im je dobra (redovito pratim jelovnik ), uglavnom mogu reći sve najbolje za ovu prvu godinu koja se pomalo primiče kraju. Najviše mi se sviđaju radionice za roditelje, koje smo imali umjesto roditeljskog, tu sam stvarno naučila neke stvari o sebi i o djetetu koje su mi bile nepoznanica. vodi ih psihologica koja je predivno stvorenje, staložena i vesela, a sudjelovale su i naše tete, tako da mi je to, osim predstava Male scene, koje smo imali tri puta ove godine, najljepše iskustvo vezano uz vrtić.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

pa hvala ti na odgovoru drago mi je što ste vi tako zadovolji. bila bih presretna da nađem neko tako dobro rješenje za svoje dijete jer već ovo ljeto moram na posao. mi zapravo trebamo jaslice, ali osim toga, preselili smo puno dalje pa ništa od Košnice. ali hvala

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Dragi roditelji,

ima li tko da podijeli iskustva boravka djece u DV Gajnice?

Hvala

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

moj klinac je bio u centralnom do prije 6 godina, tete su bile dobre, organizacija isto.

veliki parkovi, dosta hlada, igrački.

za veće imaš cjelodnevni njemački ( starija teta odlična) i engleski
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 11.07.2014. at 08:02

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •