Zapruđe,
Kao što si i sama rekla, DV Košnica se tek otvara na jesen tako da nitko još nema iskustva. A što se tiče općenitih informacija: dobro si čula - vrtić nije vjerski nego je samo u prostoru crkve, trenutno se još uvijek uređuje tako da ne možeš ni vidjeti kako će to u konačnici izgledati (samo raspored i veličinu prostorija). Ako se odlučite treba platiti kaparu od 500 kn (koji se oduzimaju od prve rate kad dijete krene u vrtić).
Website s još nekim osnovnim informacija je:
http://www.dv-kosnica.hr/
Cure su ti već napisale koje su druge opcije što se tiče privatnih vrtića u okolici, osim Limača i Leptirića Lu imaš još i vrtić Kućica. Za svaki taj vrtić će ti se naći glasovi za i protiv, ja sam npr. čula od nekih mama pozitivna iskustva za Leptirić Lu (za razliku od ovog što piše Bonizg), vjerojatno su i zahtjevi nas roditelja različiti a ja mislim i da dosta ovisi o teti koja vodi određenu grupu. Moj ti je savjet da osobno obiđeš vrtiće koji ti odgovaraju po lokaciji pa sama doneseš odluku. Konkretno što se tiče Košnice primaju roditelje na razgovor i u večernjem terminu.